Kılıçdaroğlu’ndan İnce paylaşımı: Kasetlerin arkasında siz varsınız

Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Muharrem İnce’ye yönelik kumpasların arkasında Rusya’nın olduğunu öne sürdü

GÜNDEM 11.05.2023, 22:05
1
Kılıçdaroğlu’ndan İnce paylaşımı: Kasetlerin arkasında siz varsınız
Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Rusya’ya yönelik bir mesaj paylaştı. Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşılan mesajda, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’ye kurulan ve gerçeği yansıtmayan 'kaset kumpası'na atıfta bulunuldu.

Kılıçdaroğlu, paylaşımında, "Dün bu ülkede ortaya saçılan montajlar, kumpaslar, Deep Fake içerikler, kasetlerin arkasında siz varsınız" ifadelerine yer vererek Rusya’yı işaret etti. Kendilerinin hala işbirliğinden ve dostluktan yan olduklarını belirten Kılıçdaroğlu, Rusya’dan Türkiye’nin içişlerine müdahale etmemelerini istedi.

Kılıçdaroğlu’nun Rusca paylaşımında şu ifadeler yer aldı: 

“Sevgili Rus Dostlarımız, Dün bu ülkede ortaya saçılan montajlar, kumpaslar, Deep Fake içerikler, kasetlerin arkasında siz varsınız. Eğer 15 Mayıs sonrası dostluğumuzun devamını istiyorsanız, elinizi Türk’ün devletinden çekin. Biz hala işbirlikten ve dostluktan yanayız.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı