Kılıçdaroğlu'ndan Şahin ailesine ziyaret: Her şeyi açıklayacağız

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 2016 yılında terör örgütü DEAŞ'ın şehit ettiği Fethi Şahin'in ailesini ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, "Bütün ayrıntıları iktidar olduğumuzda açıklayacağız." dedi.

GÜNDEM 26.09.2022, 12:50
2
Kılıçdaroğlu'ndan Şahin ailesine ziyaret: Her şeyi açıklayacağız
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, terör örgütü DEAŞ'ın şehit ettiği Fethi Şahin'in ailesini ziyaret etti.Kılıçdaroğlu, iktidar olduklarında Şahin'in ölümüyle ilgili ayrıntıları açıklayacaklarını ve o zaman devlet olarak gelip aileyle helalleşeceklerini ifade etti.Kılıçdaroğlu, sözlerine devam ederken kışlaya, adliyeye ve camiye siyasetin karıştırılmaması gerektiğini vurguladı.

Kılıçdaroğlu, ziyaretin ardından şunları söyledi:

"Bütün ayrıntıları iktidar olduğumuzda açıklayacağız. Ve hepsi ortaya çıktıktan sonra da devlet olarak gelip aileyle helalleşeceğiz. Bizim bu konudaki ilkemiz budur; toplumla kucaklaşmak. Aileler beklenti içinde bırakılmamalı. Kaç kere söyledim, kışlaya siyaseti sokmayın. Adliyeye sokmayın, camiye sokmayın. Eğer kışlaya siyaseti sokarsanız böyle olur. Bu aile 6 yıldır bekliyor. Bizi ağırlayan aileye teşekkür ederim."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı