Kılıçdaroğlu’ndan vakıf önünde ‘Anayasa’ mesajı: Bu konu kapanmıştır

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TURKEN Vakfı'nın ABD'de Manhattan’daki gökdelen inşaatı önünde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslendi.

GÜNDEM 11.10.2022, 22:10 12.10.2022, 10:06
7
Kılıçdaroğlu’ndan vakıf önünde ‘Anayasa’ mesajı: Bu konu kapanmıştır

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ABD’de, TURKEN Vakfı’nın Manhattan’da yaptırdığı gökdelenin önünde açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, “Burası New York'un en pahalı yeri Manhattan. Bu da ailenin yaptırdığı gökdelen. Oğlunun kızına gönderdiği paralarla bu gökdelen yapıldı. Yapılmaya devam ediliyor. Sevgili Erdoğan aileyi konuşmak istiyorsan ve gerçekten samimiysen gel buradan başlayalım.” dedi.
Kılıçdaroğlu şunları söyledi:
“Duydum ki birileri senin siyasi rehinen kalsın diye benim yaptığım öneriyi yine kabul etmemiş, yan çizmişsin. Anayasa ile aileyi korumaktan bahsetmişsin. Eğer bir aile konuşulacaksa konuşulacak yer burası. Senin ailen burada. Burası New York’un en pahalı yeri Manhattan. Bu da ailenin yaptırdığı gökdelen. Oğlunun kızana gönderdiği paralarla bu gökdelen yaptırılıyor. Yapılmaya devam ediliyor. Sevgili Erdoğan aileyi konuşmak istiyorsan ve gerçekten samimiysen gel buradan başlayalım." 
Kılıçdaroğlu, bu açıklamalarının yer aldığı videoyu sosyal medya hesabında, “Burası New York, Manhattan. ABD’nin en pahalı iş muhiti… Tanıdığım bir ailenin gökdelenine ‘hayırlı olsuna’ geldim. Erdoğan kim, anayasa, aile kim... Onunla ne aile konuşulur ne anayasa. Bu konu kapanmıştır.” dedi. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 04:19
Güneş 05:47
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:27
Yatsı 20:49
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı