Killa Hakan'ın sağlık durumu: Killa Hakan neden hasta durumu nasıl?

Berlin'de yaşayan Türk rapçi Killa Hakan adıyla tanınan bilinen Hakan Durmuş 4 gündür yoğun bakımda... Durumu kritik olan Killa Hakan'ın sağlık durumu hakkında son bilgi... Killa Hakan neden hasta?

GÜNDEM 06.06.2022, 11:20
4
Killa Hakan'ın sağlık durumu: Killa Hakan neden hasta durumu nasıl?
Killa Hakan adıyla tanınan ve uzun yıllardır Almanya Berlin’de yaşanan Hakan Durmuş 4 gündür yoğun bakımda tedavi görüyor. Killa Hakan sevenleri ise sanatçının sağlık durumu nasıl diye merak ediyor. Killa Hakan’ın sağlık durumu hakkında son açıklamayı Ceza (Bilgin Özçalkan) yaptı. Peki, Killa Hakan neden hasta durumu nasıl? Killa Hakan’ın hastalığı ise akciğer ve gırtlaktan kaynaklı bir rahatsızlık. Ünlü rapçi Killa Hakan (Hakan Durmuş) geçtiğimiz yıl ise akciğer hastalığından dolayı hastanede tedavi görmüştü.

Killa Hakan’a son olarak gırtlağındaki hastalık nedeniyle stent takıldı. Stentinin değiştirilmesi için ameliyata alınan Killa Hakan ameliyat sırasında yaşanan komplikasyondan dolayı enfeksiyon kaptığı  ve yoğun bakıma alındığı belirtildi. Doktorlar rapçi Killa Hakan’ın sağlık durumunun kritik olduğunu söylüyor.
Yaptığı Türkçe rap şarkılarıyla bilinen 49 yaşındaki Killa Hakan’ın sağlık durumu hakkında cumartesi günü sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Massaka (Murat İlhan) Killa Hakan için dua istemişti. Massaka, “Killa Hakan bildiğiniz gibi uzun zamandır sağlık sorunları yaşıyordu. Son günlerde durumu ağırlaştı. Şu an hastanede ve durumu kötüleşti. Kendisi şu an komada. Biz Berlin’de yanındayız. Merak edip arayan, soran herkesten Allah razı olsun.” dedi.
Killa Hakan’dan gelen bu kötü haber sonrası sevenleri üzüldü. Killa Hakan’ın sağlık durumu hakkında son bilgi ise rapçi Ceza’dan geldin. Ceza (Bilgin Özçalkan) dün öğlen saatlerinde yaptığı açıklamada, Killa Hakan’ın durumunun çok kritik olduğunu duyurdu.
Ceza, Twitter hesabından, “Arkadaşlar, değerli Killa Hakan ile ilgili haberleri ben de yanımdakilerden alıyorum. Maalesef 3 gündür yoğun bakımda, durumu çok kritik ve dualarımıza ihtiyacı var.  Bir an önce güzel haber almak için bekliyoruz. Herkese sevgiler.” ifadelerini paylaştı.
Killa Hakan yaklaşık 1 yıl önce de babası ve eski milli güreşçi Ali Rıza Durmuş’u kaybetmişti.
Killa Hakan’ın sağlık durumu hakkındaki son gelişmeleri yine içeriğimizde bulabileceksiniz…

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı