Kim Min Jae ve Muslera'yı istiyorlar!

Rennes, Fenerbahçe'nin Güney Koreli stoperi Kim Min-Jae ve Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera'yı istiyor.

SPOR 30.06.2022, 10:25
3
Kim Min Jae ve Muslera'yı istiyorlar!
Fransız takımlarından Rennes, Kim Min-Jae ve Fernando Muslera'yı transfer etmek istiyor. Fransız ekibi Rennes’in Sportif Direktörü Florian Maurice, Fenerbahçeli Kim Min-Jae’nin listelerinde olduğunu söyledi.
TVR’de yayınlanan Pleine Lucarne isimli programda açıklamalarda bulunan Maurice, West Ham United’a giden Nayef Aguerd’in yerine bir stoper aradıklarını ve Kim Min-Jae’nin aradıkları kriterlere uyduğunu belirtti.

Maurice, konuyla ilgili olarak "Bugünlerde transfer piyasasında çok fazla şey olmuyor. Fransız takımlarının imzalayabileceği çok fazla isim yok ancak kadromuzu güçlendirmek için elimizden geleni yapıyoruz ve yeni sezon mücadele edecek en iyi takımı kurmak için çalışıyoruz. Nayef Aguerd gibi bir oyuncunun benzerini bulmak kolay olmuyor. Fenerbahçeli Kim Min-Jae, benim çok beğendiğim ve oyunun mesafesini kısaltma özelliği olan bir stoper. Onu oldukça iyi tanıyorum. Aradığımız kriterlere uyuyor. Ancak bu transferi gerçekleştirmek hiç kolay değil." dedi.
Rennes Sportif Direktörü Maurice, takımın 1. kalecisi Gomis’in yerine başka bir ismi düşündüklerini ifade ederken şunları söyledi: “Gomis’in ardında 19 yaşında genç bir kalecimiz (Doğan Alemdar) var ve gelecekte ilk kalecimiz olabilir. Sommer, Mandanda ve Muslera kriterlerimize uyuyor. Bize çok şey katacağını düşündüğümüz deneyime sahipler.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı