KİPTAŞ Tuzla Meydan konut projesi çekiliş sonuçları açıklandı

İstanbul'da kira öder gibi ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için makul ödemelerle hizmet veren KİPTAŞ konut projeleri çekilişler devam ediyor. Tuzla Meydan konut projesi çekiliş sonuçları açıklandı

EKONOMİ 21.06.2021, 12:45
6
KİPTAŞ Tuzla Meydan konut projesi çekiliş sonuçları açıklandı
İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ sosyal konut projelerine her gün bir yenisini ekliyor.
Tuzla Meydan Evler konut projesi bugün gerçekleştirildi. Hak sahipleri yapılan canlı yayın ile belirlendi.
Kura çekimine İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, İBB Sözcüsü Murat Ongun da katıldı.
Yapılan kura çekilişi töreninde kısa bir konuşma yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu katılımcılara ve organizasyon sahiplerine teşekkür etti. İmamoğlu söz konusu proje ile hedeflerini de açıkladı.
İmamoğlu  "Genel Müdürümüzün bu sayıyı vermesi ile bizim bu süreçte yoğun bir şekilde arsa ve arazi üreterek sosyal konut projelerine yoğun talep oluşan ilçe belediyelerde işbirliği yaparak sosyal konut üretimine yanıt vermemiz gerekiyor. İstanbul'da arsa stoku konusunda bazı gerçekler var. Bunları iyi değerlendirmek ve bu kotadan yürüyerek İstanbul'un geleceğine güzel yaşam alanları hazırlamakla sorumluyuz. Bazen gerekiyorsa bugünün maliyetlerine göre hesap yapmak zorundayız. Gönlümüz ihtiyacı olan kişilere en uygun şekilde ev sahibi olma imkanı sunmak ister ancak bazı gerçeklerde var. 
Bu bakımdan KİPTAŞ'ta ki tüm arkadaşlarımın cesaretini biliyorum. Bunu biraz daha arttırın, biz hepinizin yanındayız. 149 daireye 40 bin kişi başvuruda bulunuyorsa ihtiyaç çok demek ki. Maliyet konusunda da cesur olun. KİPTAŞ'a olan güveni biliyoruz biraz daha maliyetler yüksek olsa da insanlar yine de başvuruda bulunacaktır. İstanbul'un sosyal konut ihtiyacına çok yoğun bir şekilde karşılık verebiliriz" diyerek KİPTAŞ'ın önemine değindi. 
Kura sonuç listelerinin akşam saatlerinde KİPTAŞ internet sitesi üzerinden ilan edileceği  belirtildi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı