Kiracının kapısını kıran 93 yaşındaki ev sahibi: Yine kıracağım

Kiracının kapısını kıran 93 yaşındaki ev sahibi, "Pazartesi günü 7-8 camını kıracağım" dedi.

AİLE 16.01.2022, 15:45
15
Kiracının kapısını kıran 93 yaşındaki ev sahibi: Yine kıracağım
93 yaşındaki ev sahibi Naim Akgün, iddiaya göre kiraya verdiği evinin aylık ücretini bin 200 liradan 3 bin liraya çıkarmış, 2 yıldır kiracı olan Suriyeli aile zammı kabul etmemişti. Bunun üzerine Akgün evin dış kapısını baltayla kırıp içeri girmiş ve evin diğer kapılarını da parçalamıştı.
Akgün olay sonrasında gözaltına alınıp adli kontrol şartıyla serbest bırakılmış ve oğlu İhsan Akgün hakkında tutuklama kararı verilmişti.
Evi 3 yıl önce kiraya verdiklerini belirten Naim Akgün, "'Torunlarım gelip bana bakacak' dedim. Yedinci katta tek başıma yaşıyorum. Çıkmalarını söyledim, çıkmadılar. Böyle bir şey yaşandı. Benim çocuğu içeri attılar, İhsan’ı hapse attılar" dedi.

"Kirayı 4 bine çıkaracağımı söylemişler öyle bir şey yok. 6 aydır 7 aydır para vermediler" diyen Akgün, "Ben bunlarla ne yapacağım bilmiyorum. Başımıza iş açtılar. Ben 93 yaşındayım. Bunlarla ne yapacağım bilmiyorum. Biz bunlara yer bulduk. Yeri beğenmediler, pahalı dediler kötü dediler" diye konuştu.
"6 aydır yer arıyoruz yine olmuyor. Ben şimdi ne yapayım. İçeride on kişiler. Neyle saldırayım. Ben şikayetçi oldum" diyen Akgün, "Polis de bıktı bunlardan. Pazartesi günü 7-8 camını kıracağım. Başka çaresi yok çünkü. Neye mâl olursa olsun kıracağım. Suyu kestirdik suyu açtılar, elektriği kestirdik elektriği açtırdılar. Herkes bunların yanında. Ben 40 senedir buradayım" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı