Kırşehir'de suikast silahı ele geçirildi!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "siyasi cinayetler işlenebilir" açıklamasının yankıları sürerken Kırşehir'de suikast silahı olarak da kullanılan Squires Bingham tüfeği ele geçirildi.

ASAYİŞ 22.10.2021, 20:25
Kırşehir'de suikast silahı ele geçirildi!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 8 Ekim'de yaptığı “Siyasi cinayet kaygım var. ‘Başınıza neler gelecek’ dedi. Açıkça tehdit ediyor” açıklamasının yankıları ve tartışmaları sürerken, Kırşehir'de suikast silahı olarak da kullanılan Squires Bingham tüfeği ele geçirildi.
Kırşehir İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler tarafından silah kaçakçılığı ihbarı üzerine Akpınar İlçesi Kelismailuağı Köyü'nde E.D.'ye ait eve düzenlenen operasyonda Squires Bingham marka 22 kalibrelik yivli ve setli otomatik saldırı tüfeği, 120 adet 9 mm otomatik saldırı tüfeği fişeği ve çok sayıda mühimmat ele geçirildi. E.D., alınan ifadesinin ardından adli makamlara sevk edildi.
Squires Bingham tüfekleri genel olarak avcılıkta kullanılırken suikast silahı olarak kullanıldığı da biliniyor.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 8 Ekim'de “Siyasi cinayet kaygım var. ‘Başınıza neler gelecek’ dedi. Açıkça tehdit ediyor” demiş, bunun üzerine siyasette "siyasi cinayetler" tartışması başlamıştı. E.D.'nin neden saldırı tüfeği sakladığı yapılan soruşturma ve adli işlemlerin ardından belli olacak.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:27
Güneş 05:53
Öğle 12:43
İkindi 16:24
Akşam 19:23
Yatsı 20:43
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı