Kızı istifa etmişti! CHP’de ‘Deniz Baykal’ için bomba istifa çıkışı

CHP'nin ağır isimlerinden Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal dün istifa etmişti. Bu kez Deniz Baykal hakkında çok konuşulacak bomba bir iddia ortaya atıldı. CHP'ye yakın gazeteci Şaban Sevinç aktardı.

GÜNDEM 01.11.2022, 17:35
14
Kızı istifa etmişti! CHP’de ‘Deniz Baykal’ için bomba istifa çıkışı
CHP’nin ağır toplarından Deniz Baykal’ın kızı Prof. Dr. Aslı Baykal dün sosyal medya platformu Twitter hesabından, parti üyeliğini sonlandırdığı e-Devlet ekran görüntüsünü paylaşarak CHP’den istifasını duyurmuştu.
CHP Eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ın kızı olan Aslı Baykal’ın CHP’den istifası sonrası çok konuşulacak bir iddia daha ortaya atıldı.
CHP’ye yakın gazeteci ve Halk TV’nin Eski Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç dün akşam katıldığı TV100 canlı yayınında, ““Deniz Baykal’a en yakın isimlerden biri ‘CHP’den istifa ederse şaşırmam’ dedi. CHP’nin şu anki yönetiminden ve Kılıçdaroğlu’nun son dönemdeki politikalarından çok rahatsız.” dediğini aktardı. Gazeteci Şaban Sevinç söz konusu iddianın sahibinin ismini vermedi.
Türkiye Gazetesi yazarı Fuat Uğur ise Şaban Sevinç’in aktardığını iddia sonrası Sevinç’e dönerek “Yılmaz Ateş olabilir mi?” diye sordu. Sevinç ‘evet’ veya ‘hayır’ demeyerek gülmesi dikkat çekti. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı