Kızılay İçecek, Erzincan’da yeni üretim hattını açtı

Gelirinin tamamı insani yardım faaliyetleri için kullanılan Kızılay İçecek yeni yatırımlara devam ediyor.

GÜNDEM 05.06.2021, 04:35
18
Kızılay İçecek, Erzincan’da yeni üretim hattını açtı
2012 yılında Erzincan’ın doğal kaynak sularını kullanarak önemli bir tesis kuran Kızılay İçecek, tesisin kapasitesini artıracak yeni üretim hattının açılışını gerçekleştirdi. Bu yatırımla birlikte Erzincan kaynağının zengin magnezyumu doğal meyve aromaları ile birleştirilerek eşsiz bir ürün grubu daha tüketiciye sunulacak.  Birçok basın mensubunun özel olarak davet edildiği yeni üretim hattı açılışına Erzincan Valisi Mehmet Makas, Türk Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık, Kızılay İçecek Genel Müdürü Metin Kul, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun katıldı.
Erzincan Valisi Mehmet Makas açılış töreninde yaptığı konuşmada Türk Kızılay’ın tüm dünyada örnek gösterilen bir kurum haline geldiğini belirterek, “Kızılay tüm mazlum coğrafyalarda insanların yanında yer alıyor. Kızılay başımızın tacı. Son 20 yılda dünyanın sayılı yardım örgütlerinden biri haline geldi. Can Erzincan’ımıza verdiği katkılardan dolayı Kızılay’a teşekkür ediyoruz. Bu yatırımların devam etmesini ilimiz adına istirham ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Türk Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık, Kızılay’ın yeni atılımlarla daha da güçleneceğini belirterek, “Türk Kızılay olarak her koşulda ihtiyaç sahiplerinin yanında olmak için çabalıyoruz. Geçen sene 30 milyonu aşkın insana el uzattık. Kızılay’ın en büyük gelir kaynaklarından birisi bağışların yanında bu kuruluşlarımız. Buradaki yatırım Erzincan’a da önemli bir katkı sağlayacak. Şu andaki kapasitemizi ikiye katlayacağız. Bu su, içerdiği magnezyum oranıyla dünyanın en zengini. Erzincan’ın ekşi suyunu da yakın zamanda dünya ile buluşturacağız” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı