KKTC Başbakanı'ndan Memur-Sen’e ziyaret

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Faiz Sucuoğlu, Memur-Sen Genel Merkezi’ni ziyaret etti.

GÜNDEM 16.01.2022, 04:35
2
KKTC Başbakanı'ndan Memur-Sen’e ziyaret
Ziyarette, Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ile sendikal gündem ve çalışma hayatı konuları görüşüldü.
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Başbakanı Faiz Sucuoğlu, Memur-Sen Genel Merkezi’ni ziyaret etti. Ziyarette, pek çok konu üzerinden konuşulurken, özellikle sendikal gündem ve çalışma hayatı konuları görüşüldü. Ziyarette, KKTC Başbakanı Sucuoğlu ve Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’ın yanı sıra KKTC Ankara Büyükelçisi Kemal Köprülü ve Memur-Sen’e bağlı sendika genel başkanları da hazır bulundu.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Faiz Sucuoğlu tarafından gerçekleştirilen ziyarette, çalışma hayatı ve sendikal gündeme ilişkin konuların görüşülürken, Sucuoğlu, sahip olduğu örgütlü yapısı ile Memur-Sen’in ulusal ve uluslararası anlamda başarılı bulduğunu dile getirdi.

Ziyarette KKTC’deki çalışma hayatı, işçi ve işverenlerin gündeminin yanı sıra sendikal faaliyetleri yakından takip ettiklerini ifade eden Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, faaliyetler hakkında zaman zaman çeşitli konular üzerinde istişarelerde bulunduklarını ifade ederek, Memur-Sen’i ziyaret eden KKTC Başbakanı Sucuoğlu’na teşekkür etti.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı