Koca'nın yayınındaki 'öldürürüm lan seni' sesinin nedeni ortaya çıktı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın konuşacağı sırada canlı yayında izleyenleri şaşırtan anlar yaşandı... Yayına giren "öldürürüm lan seni" seslerinin nedeni ortaya çıktı.

GÜNDEM 12.03.2021, 17:25
13
Koca'nın yayınındaki 'öldürürüm lan seni' sesinin nedeni ortaya çıktı
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye’de ilk korona virüs vakasının görüldüğü gün nedeniyle kameraların karşısına geçti.
Bakan Koca’nın salgına ilişkin açıklama yapacağı yayın öncesi TV ekranlarında duyulan bir ses ise kafaları karıştırdı.Haber bültenini keserek Sağlık Bakanı’nın yapacağı açıklamaya bağlanan TV'lerde Bakan Koca ekranlara yansıdığı sırada "Öldürürüm lan seni, ne yapıyorsun lan" sesleri duyuldu.
CNN Türk'teki yayında da söz konusu sesler duyuldu. Yayında kısa süre sessizlik olurken daha sonra sunucu yeniden Fahrettin Koca’nın yapacağı açıklamayı yeniden anons etti. 
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın konuşacağı sırada canlı yayında izleyenleri şaşırtan anlar yaşandı... Yayına giren "öldürürüm lan seni" seslerinin nedeni ortaya çıktı.Detay: https://t.co/aujnqpBqZA pic.twitter.com/Ma0BIHAtpI

Odatv'nin haberine göre Fahrettin Koca'nın canlı yayınına karışan sesin nedeni ortaya çıktı. Sağlık Bakanlığı'nın açıklamalarının tüm medyaya logosuz ulaşması için Anadolu Ajansı görüntü servis ediyor. Tüm TV'ler Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıklamarını AA'nın verdiği bu frekans üzerinden yapıyor.  Bakan Koca'nın açıklaması başladığında kısa süreli olarak yayına giren "Öldürürüm lan seni, ne yapıyorsun lan" seslerinin AA canlı yayın aracındaki rejide açık olan bir TV dizisinden geldiği anlaşıldı. AA canlı yayın aracında izlenen dizi ise Kanal D'de uzun yıllardır yayınlanan "Arka Sokaklar" dizisi.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın konuşacağı sırada canlı yayında izleyenleri şaşırtan anlar yaşandı... Yayına giren "öldürürüm lan seni" seslerinin nedeni ortaya çıktı.Detay: https://t.co/aujnqpBqZA pic.twitter.com/Ma0BIHAtpI pushfn('ads'); — Millî Gazete (@milligazetecom) March 12, 2021

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı