Kongre iptalinde flaş iddia: Fatih Terim'e operasyon mu çekildi?

Galatasaray'da 29 Mayıs'ta yapılması planlanan kongreyle ilgili sıcak açıklamalar gelirken Teknik Direktör Fatih Terim hakkında dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı.

SPOR 06.05.2021, 12:40
13
Kongre iptalinde flaş iddia: Fatih Terim'e operasyon mu çekildi?
Galatasaray'da 29 Mayıs'ta yapılması planlanan Olağan Seçimli Genel Kurulu'nun, yeni idari tedbirler göz önünde bulundurularak pandemi koşullarının imkan vereceği en yakın tarihe kadar iptal edildiği açıklandı.
Kongreye dair iptal kararı sarı kırmızılı kulüpte deprem etkisi yaptı.
İSTİFALAR
Kararın ardından, sarı-kırmızılı takımda Başkan Mustafa Cengiz'in bir süre önce istifasını istediği Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Recevik, ve Emre Erdoğan görevlerinden istifa ettiklerini duyurdu.
ADAYLARDAN TEPKİ
Galatasaray'da başkan adaylıklarını açıklayan Metin Öztürk ve Burak Elmas olağan seçimli genel kurul toplantısının iptal edilmesine tepki gösterdi.
Öztürk "Galatasaray'a zarar verebilecek her türlü duruma karşı hazırız ve buradayız" derken Elmas "Bu seçim mutlaka yapılacak" ifadelerini kullandı.
FATİH TERİM İDDİASI
A Spor yorumcusu Nevzat Dindar, Galatasaray'ın gündemine dair flaş açıklamalar yaptı. Dindar, "Alınan seçim iptali kararının sebebinin, Fatih Terim'i gönderme operasyonu olarak yorumlayanlar var" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı