Konya'da baba ve oğlun ölümünde hapis cezası 8 yıla indirildi

Konya'da kaldırımda yürürken otomobilin çarpması sonucu vefat eden Bünyamin Özkan ve oğlu Ahmet Eymen Özkan için Saadet Partisi Konya İl Gençlik Kolları, Hacıveyis Camiinde anma programı düzenledi.

AİLE 20.10.2022, 14:55
3
Konya'da baba ve oğlun ölümünde hapis cezası 8 yıla indirildi
Konya'da 2 yıl önce Hocacihan Mahallesi Hicaz Caddesi’nde meydana gelen trafik kazasında Bünyamin Özkan ve oğlu Ahmet Eşmen Özkan hayatını kaybetmişti. Furkan O.  yönetimindeki otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkarak kaldırımda yürüyen Bünyamin Özkan, eşi Sibel Özkan ve oğlu Ahmet Eymen Özkan'a çarptı. Kazada Ahmet Eymen Özkan olay yerinde, Bünyamin Özkan da kaldırıldığı Meram Tıp Fakültesi'nde hayatını kaybetti.  
Saadet Partisi Konya İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi olan Bünyamin Özkan ve oğlu Ahmet Eşmen Özkan, vefatının ikinci yıl dönümünde Hacıveyis Camisinde düzenlenen programın ardından kabri başında dualarla anıldı. Anma programına Saadet Partisi Konya İl Başkan Yardımcısı Ali Genç, İlçe Gençlik Kolları Başkanı, çok sayıda partili ve Özkan ailesinin yakınları katıldı.

Merhaba Haber'den Sait Çelik'in haberine göre, anma programında konuşan merhum Bünyamin Özkan'ın ağabeyi Mustafa Özkan, “Dava neticelendi. En son Yargıtay Yüksek Mahkemesi'ne gitti dava. Dosya görüldü. Yargıtay savcılığının itirazı üzerine bölge mahkemenin indirme kararını tekrar görüşmek üzere karar alındı. Onun neticesini bekliyoruz. Kardeşime çarpan kişi, 13 yıl 8 ay hapis cezası verildi. Bölge mahkemesi 8 yıla indirdi. Vefatının üzerinden 2 yıl geçti. Kardeşim, ömrünün son anına kadar Millî Görüş davasına hizmet etti. Ahde vefa göstererek, kardeşimin ölüm yıldönümünde bu programı düzenleyen Saadet Partisi Konya İl Gençlik Kolları Başkanlığına teşekkür ederim. Allah, razı olsun.” diye konuştu 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 04:19
Güneş 05:47
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:27
Yatsı 20:49
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı