Korkmaz Karaca istifasının ardından konuştu: Soylu ve Erdoğan’a…

Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Korkmaz Karaca istifasının ardından yaptığı açıklamada, son dönemdeki iddialar yüzünden çocuğunun ve sağlığının çok etkilendiğini ifade etti.

GÜNDEM 30.08.2022, 21:25
2
Korkmaz Karaca istifasının ardından konuştu: Soylu ve Erdoğan’a…
Son haftalarda hakkında çıkan iddialarla gündemden düşmeyen Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Korkmaz Karaca, istifa ettiğini açıklamıştı. Korkmaz Karaca istifası sonrası gazeteci Barış Yarkadaş’a açıklamalarda bulundu.
Gazeteci Barış Yarkadaş sosyal medya hesabı üzerinden istifasının ardından Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Korkmaz Karaca ile bir görüşme gerçekleştirdiğini duyurdu. Barış Yarkadaş paylaşımında Karaca’nın istifasıyla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya bilgi verdiğini söylediğini ifade etti.
Yarkadaş, İstifasının nedeni hakkında konuşan Karaca’nın Son dönemdeki iddialar yüzünden çocuğunun çok etkilendiğini ve sağlığının bozulduğunu belirttiğini aktardı.
İşte Barış Yarkadaş’ın paylaşımında yazdıkları:
Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Korkmaz Karaca’yı istifa haberi sonrası aradım. Karaca, “İstifa hakkında Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile Sn. İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu bilgilendirdim. Her ikisine de sonsuz teşekkür ederim” dedi.
Korkmaz Karaca’ya Mine Sirenen’le ilgili iddiaları da sordum. Karaca, “Görüşmediğimizi ve herhangi bir talebim olmadığını kendisi de söylediği halde lince uğruyorum. Sağlığım bozuldu. Kimin elinde hangi bilgi belge varsa savcılığa versin. Devletten ihale almadım” diye konuştu.
Karaca, son dönemdeki iddialar yüzünden çocuğunun çok etkilendiğini ve bu yüzden özel sektördeki işine döneceğini belirterek, “Görevimden istifa ettim ama 2023 yolunda hep Sn. Cumhurbaşkanımızla beraber yürümeye devam edeceğiz. Bu istifa hakkında iddia bulunanlara örnek olsun. Benim veremeyeceğim bir hesabım yok. Her gün aynı suçlamalarla uğraşmaktan yoruldum. İstifamı kabul eden Sn. Cumhurbaşkanımız ve Sn. İçişleri Bakanımıza şükranlarımı sunuyorum “ dedi. Karaca’nın aktardıkları özetle bunlar… Karaca, Erdoğan ve Soylu’ya yakın bir isimdi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı