Son Dakika

Korkmaz Karaca ve Serkan Taranoğlu'nun istifasında Erdoğan detayı

Korkmaz Karaca ve Serkan Taranoğlu'nun istifalarını Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından istendiği ortaya çıktı.

GÜNDEM 05.09.2022, 09:00
3
Korkmaz Karaca ve Serkan Taranoğlu'nun istifasında Erdoğan detayı
Erdoğan'ın son MYK toplantısında "Bizimle doğrudan veya dolaylı ilişkili olduğu düşünülebilecek herkesin, muhalefete malzeme verecek her türlü tutum ve davranışlardan uzak durması şarttır" dediğini aktaran Milliyet yazarı Didem Özel Tümer, toplantının perde arkasından yansıyan bilgileri aktardı.
Tümer'in aktardığına göre Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Korkmaz Karaca ile Cumhurbaşkanı Danışmanı Serkan Taranoğlu'nun istifa etmelerini Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından istendiği belirtildi.
Tümer'in aktardığına göre geçen perşembe günü yapılan AKP MYK Toplantısında "son dönemin güncel tartışma konuları, sosyal medyada fitili tutuşturulan iddialar ve bunlara bağlı iki cumhurbaşkanı danışmanının istifası da" gündeme geldi. Tümer, toplantıyla ilgili kulisleri şöyle aktardı:
"Cumhurbaşkanı Erdoğan kurul üyelerine, istifaları kendisinin istediğini belirterek, 'Bizimle doğrudan veya dolaylı ilişkili olduğu düşünülebilecek herkesin, muhalefete malzeme verecek her türlü tutum ve davranışlardan uzak durması şarttır' demiş. Milletvekili listelerinin son derece önemli ve seçim sonucunda belirleyici olacağı sıklıkla konuşulurken, Erdoğan’ın bu vurgusunun yeni döneme dair bir işaret olarak değerlendirilerek, heyecan yarattığı söylenebilir."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:46
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:28
Yatsı 20:50
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı