Korkunç bir kaza daha! Kastamonu'da otobüsü ile traktör çarpıştı

Meydana gelen trafik kazaları gündemden düşmüyor. Metrobüs kazasının ardından bu kez Kastamonu'da korkunç bir kaza meydana geldi. Taşköprü'de otobüsü ile traktör çarpıştı. Ölü ve yaralılar var.

ASAYİŞ 10.09.2022, 09:40
1
Korkunç bir kaza daha! Kastamonu'da otobüsü ile traktör çarpıştı
Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde korkunç bir kaza meydana geldi. Kazada yolcu otobüsü ile traktör çarpıştı. Ölü ve yaralıların olduğu belirtilen kaza yerine çok sayıda ekip sevk edildi.
Kaza, saat 18.30 sıralarında Kastamonu- Sinop yolu üzerindeki Hamzaoğlu köyü yakınlarında meydana geldi. Sürücüsünün ismi öğrenilemeyen, Kamil Koç firmasına ait 48 DG 966 plakalı yolcu otobüsü, aynı yönde ilerleyen Zeki Kayar'ın kullandığı ve römorkunda mısır silajı yüklü 37 ED 523 plakalı traktör ile çarpıştı.
Çarpışmanın etkisiyle yol kenarına savrulan traktör parçalara bölünürken, sürücü Zeki Kayar kaza yerinde hayatını kaybetti, 10 kişi de yaralandı.
Yaralılar, ihbar üzerine kaza yerine gelen ambulanslarla Taşköprü ilçesi ve Kastamonu'daki hastanelere kaldırıldı.
Taşköprü Kaymakamın Bekir Özen de kaza bölgesine gelerek incelemede bulundu. Yaklaşık 1 saat süreyle trafiğe kapatılan Kastamonu- Sinop yolu, gerekli önlemler alındıktan sonra trafiğe açıldı. Jandarma kazayla ilgili inceleme başlattı. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı