“Korkuteli’ne ceza kesiliyor”

Saadet Partili Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Korkuteli Belediye Meclis Üyesi Mehmet Manavoğlu, Çevre Haftası kapsamında bir basın açıklaması düzenledi.

GÜNDEM 17.06.2021, 04:35
20
“Korkuteli’ne ceza kesiliyor”
Önemli açıklamalarda bulunan Mehmet Manavoğlu, “Belediyemizin öz kaynaklarıyla en uygun maliyetlerle ve halkımızın da katkısıyla bu hizmetleri yaptık diye mi bu şekilde Korkuteli’ne ceza kesiliyor, bu siyasi hamaseti anlamak mümkün değildir” dedi.
Antalya Korkuteli İmrahor Mahallesi girişinde vatandaşların kullanımı için yoğun gayretlerle tamamlanan Kargalık Mesire alanının sahipsiz ve başıboş bırakılması yıllardır tepki çekiyor. Saadet Partili Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Korkuteli Belediye Meclis Üyesi Mehmet Manavoğlu, Çevre Haftası kapsamında mesire alanını gündemine aldı. İlçe sakinleri için tehlike oluşturan ve kötü bir görüntüye neden olan mesire alanının durumu hakkında konuşan Mehmet Manavoğlu, vatandaşın kullanımına açılması gereken yeşil alanın şu anda başıboş ve sahipsiz bırakıldığına dikkat çekti.

Mehmet Manavoğlu, Çevre Haftası kapsamında basın açıklaması düzenledi. Mevcut Belediye Başkanı Ömer İşlek tarafından ceza mı kesiliyor sorusunu yönelten Manavoğlu, “Kargalık Mesire Alanı da bu yarım kalmış ve bizim dönemimizde yoğun gayretlerle tamamlanmış projelerden en güzel örnektir.  Bildiğiniz gibi bu mesire alanı da İyi Partili Belediye Başkanı Hasan Gökçe’nin yapımına başladığı bir mesire alanıydı. Şu an maalesef o da kapalı ve atıl durumdadır. Bu bahsettiğimiz 25 hizmetin tamamına yapılan muamele aynıdır. Atılda çürümeye ve kurumaya bırakılmış haldedir. Belediyemizin öz kaynaklarıyla en uygun maliyetlerle ve halkımızın da katkısıyla bu hizmetleri yaptık diye mi bu şekilde Korkuteli’ne ceza kesiliyor, bu siyasi hamaseti anlamak mümkün değildir” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı