KPSS ücreti hangi bankaya yatırılacak? 2021 KPSS ücreti ne kadar?

28 Mayıs tarihinde başlayan 2021 KPSS başvuruları, 14 Haziran itibariyle sona eriyor. Peki, KPSS ücreti hangi bankaya, nasıl yatırılıyor? 2021 KPSS ücreti ne kadar? İşte ayrıntılar...

EĞİTİM 14.06.2021, 13:15
25
KPSS ücreti hangi bankaya yatırılacak? 2021 KPSS ücreti ne kadar?
Memur olmak isteyen adayların katıldığı KPSS başvuruları için son gün geldi çattı.  KPSS başvuruları 14 Haziran’da yani bugün sona eriyor.
KPSS ücretini ödemek isteyen yüzlerce aday ödemelerin hangi bankaya ve nasıl yapılacağı konusunu araştırıyor.
KPSS ücreti her bir oturum için ayrı ayrı yatırılacak. Adaylar hangi oturuma katılacaksa ona göre KPSS başvuru ücretini yatıracak.
KPSS Genel Yetenek-Genel Kültür Oturumu/Eğitim Bilimleri Oturumu (Her Bir Oturum İçin) : 90,00 TL
KPSS Alan Bilgisi Sınavları (Her Bir Oturum İçin) : 65,00 TL
ÖABT (Her Bir ÖABT Alanı İçin) : 90,00 TL
Ziraat Bankası yalnızca internet bankacılığı ve mobil bankacılık (Şubelerden ve ATM’den ücret yatırılmaz.)Akbank’ın tüm şubeleri, internet ATM ve bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç)Albaraka Türk Katılım Bankasının tüm şubeleri, internet ve ATM bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç)Kuveyt Türk Katılım Bankası’nın tüm şubeleri, internet ve ATM bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç)Finansbank’ın tüm şubeleri, internet ve ATM bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç)Vakıf Katılım Bankası’nın tüm şubeleri ve ATM (KKTC’den başvuracak adaylar hariç)Halkbank ATM, şubeler ve internet bankacılığıING Bank internet bankacılığı ve tüm şubeleri (KKTC’den başvuracak adaylar hariç)Sınav ücreti, ÖSYM’nin internet sayfasında e-İŞLEMLER sekmesinde yer alan “ÖDEMELER” alanından banka kartı ya da kredi kartı ile de yatırılabiliyor.
KPSS sınav ücreti banka şubelerinden yatırılırken adayın adı, soyadı ve T.C. Kimlik Numarası ile birlikte oturum sayısına bağlı olarak ne kadar ücret yatıracağına dikkat edilmesi gerekiyor. Sınav ücretini banka şubesinden yatıran adayların bankadan ayrılmadan önce, kendilerine verilen banka dekontunu dikkatlice incelemeleri gerekiyor. 
KPSS Genel Yetenek-Genel Kültür, Eğitim Bilimleri, Alan Bilgisi, ÖABT için geç başvurular, 22-23 Haziran 2021 tarihlerinde yapılabilecek. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı