Kral çıplak kavgası büyüyor! Mehmet Metiner, Bülent Arınç'a saat verdi

Bülent Arınç ile Mehmet Metiner arasında 'kral çıplak demenin vaktidir' kavgası büyüyor. Kendisi için ihraç istediği Mehmet Metiner'e cevap veren Bülent Arınç'a Mehmet Metiner'den cevap gecikmedi...

GÜNDEM 17.06.2022, 18:00 17.06.2022, 18:40
18
Kral çıplak kavgası büyüyor! Mehmet Metiner, Bülent Arınç'a saat verdi

TBMM Eski Başkanı Bülent Arınç, Türk Demokrasi Vakfı'nın toplantısında “Kral çıplak demenin vaktidir…” sözleriye AK Parti koridorlarını adeta silkeledi. AK Parti’den tepki gelirken eski milletvekili Mehmet Metiner de Bülent Arınç’ın ihraç edilmesini için çağrıda bulundu. Metiner’e bugün cevap veren Bülent Arınç ise, “İnsan omurgası 33 kemikten oluşur. Senin ki ise yalan, iftira ve hasetten ibaret üç kıkırdaktan müteşekkil…” dedi.
Bülent Arınç’ın “Kifayetsiz muhteris ve müfteri Metiner, sözüm sana!” başlıklı açıklamasına AK Partili Mehmet Metiner’den sosyal medya hesabından jet cevap geldi. Mehmet Metiner, bu akşam 20.30’u işaret ederek, Arınç’a, “Yüreğin yetiyorsa bağlanır karşımızda konuşursun. Bekliyorum.” dedi.Bülent Arınç, Mehmet Metiner'i perişan etti! Kirlileri ortaya saçıldıMehmet Metiner, Bülent Arınç'a savaş açtı! AKP kurucu üyesi değildir

Mehmet Metiner, sosyal medya platformu Twitter hesabından şunları yazdı:
“Bak Bülent Arınç, bu akşam saat 20.30’da Haber Global’de katılacağım programda kimin korkak olup olmadığını, senin de kimin ağzıyla konuştuğunu bir bir anlatacağım. Yüreğin yetiyorsa bağlanır karşımızda konuşursun. Bekliyorum.
Majestelerinin gazetecileri” kimdir bilmem. Ama onlar her kimse susmak yakışmıyor onlara. Çok yazık! Onlar susunca konuşmak bize düştü. Akşam Haber Global’de hak ettiğin cevabı fazlasıyla alacaksın. 20:30’da. Az kaldı.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı