"Kriz çıkar" demişti: Davutoğlu'ndan "AKP'de vesayet var" açıklaması

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, "kriz çıkar" sözlerine açıklık getirdi. Davutoğlu, "AKP Genel Merkezi üzerinde bugün bir vesayet var." dedi.

GÜNDEM 12.01.2023, 22:50
5
Gelecek Partisi  Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 'Cumhurbaşkanı bizi dinlemezse kriz çıkar' sözlerine açıklık getiren Davutoğlu, "AKP Genel Merkezi üzerinde bugün bir vesayet var." ifadelerini kullandı.

''Sinan Ateş olayı çözülmeden Türkiye’de sağlıklı bir seçim atmosferi oluşmaz'' diyen Davutoğlu, ''Kimdir bu Sinan Ateş? 15 gündür Süleyman Soylu neden konuşmuyor? Neden bu troller Sinan Ateş’le ilgili kampanyalar yapmaz? Neden itfaiye erine emir veren Erdoğan dönüp Süleyman Soylu’ya failleri bulun demez? Neden Ülkü Ocakları eski Başkanı öldürülmüş, onun yanında çalıştığı sayın Bahçeli’nin sesi çıkmaz? Bu soruları sormaya devam edeceğiz. Seçime bu ülkeyi sulhle götürmemiz lazım'' ifadelerini kullandı. 

Davutoğlu ayrıca şu açıklamalarda bulundu:
''AKP Genel Merkezi üzerinde bugün bir vesayet var.  Hepsi korkutularak siyaset yapmaları engelleniyor. Niye bu kanallarda AKP Genel Başkanvekilleri yok. Kontrol ettikleri kanallarda da yoklar. Sebebi şu ‘ağzımızdan yanlış bir şey çıkar da trol çetelerinin önüne atılırız’ diye korkuyorlar. Bu psikolojik ortamı değiştirmeden Türkiye’de demokrasiyi tekrar kuramayız.''

Davutoğlu, "Cumhurbaşkanı karar alırken bizi dinlemez kendi karar alırsa kriz çıkar, Meclis desteğini kaybeder, ülke yeniden seçime gider" sözlerine de açıklık getirdi.
"Uzun bir programın içinden bir dalga oluşturuyor'' diyen Davutoğlu, ''Bir merkez benim açıklamalarından önünü arkasını kesiyor 30 saniyelik videoyu paylaşıyor, herkes tüm konuşmayı bu sanıyor. Birileri bu dalgayı büyütüyor iyi niyetli olsa da. Operasyon burada. Trol çeteleri bunu yapıyor'' ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı