Kübra Par Habertürk’ten istifa etmişti! Anlaştığı kanal ortaya çıktı

Kübra Par, HaberTürk TV ile yollarını ayırdığını gece yarısı duyurmuştu. Kübra Par, ayrılığına gerekçe olarak başka kanalla anlaşmasını göstermişti. Kübra Par'ın nereyle anlaştığı ortaya çıktı.

GÜNDEM 09.06.2023, 10:50
3
Kübra Par Habertürk’ten istifa etmişti! Anlaştığı kanal ortaya çıktı
Kübra Par gece yarısı kaleme aldığı veda yazısında 11 yıldır çalıştığı Habertürk TV’den başka kanaldan gelen bir tekliften dolayı ayrıldığını açıklamıştı. Kübra Par anlaştığı kanalla ilgili bir açıklama yapmamıştı. Par’ın hangi kanalla anlaştığı ortaya çıktı.
Habertürk TV’de siyasi tartışmalar programları yapan Kübra Par dün itibariyle 11 yıl çalıştığı HaberTürk’ten ayrıldığını duyurmuştu. 
Kübra Par, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “11 yıl boyunca Habertürk’te çalışmak harika bir deneyimdi. Fakat her güzel hikâyenin bir sonu olduğunu bilerek, başka bir kanaldan gelen teklifi kabul ettim.” demişti. 

Habertürk TV’de Kübra Par depremi! Gece yarısı veda etti

Kübra Par’ın TV100 ile devam edeceği öğrenildi. 
Medyaradar’da yer alan habere göre, İş adamı Necat Gülseven’in sahibi olduğu 3N Medya’nın haber kanalı tv100’le anlaşan Par’ın hazırlayacağı programlar ve ne zaman yayımlanacağı ilerleyen günlerde belli olacak.
Habertürk TV’de ise son günlerde dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Geçtiğimiz günlerde de Kürşad Oğuz ile yollar ayrılmıştı. 14 Mayıs seçimleri sonrası da Fatih Altaylı Habertürk’ten ayrıldığını açıklamıştı. Öte yandan 28 Mayıs seçimlerinden bu yana Habertürk haber portalının köşe yazarlarının yazıları halen yayınlanmıyor. Habertürk’ün satılacağı iddiaları da gündeme gelirken, kurum söz konusu iddiaları yalanlamıştı…

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı