Küçükçekmece müftüsü misafirimiz oldu…

Küçükçekmece İlçe Müftüsü Hasan Hüseyin Palabıyık, Millî Gazete Genel Müdürü ve İmtiyaz Sahibi Ömer Yüksel Özek’i makamında ziyaret etti.

GÜNDEM 21.01.2023, 04:35
5
Küçükçekmece müftüsü misafirimiz oldu…
Küçükçekmece İlçe Müftüsü Hasan Hüseyin Palabıyık, Millî Gazete Genel Müdürü ve İmtiyaz Sahibi Ömer Yüksel Özek’i makamında ziyaret etti. Görüşmede Küçükçekmece Müftülüğünün yaptığı çalışmalar hakkında bilgi veren Hasan Hüseyin Palabıyık, Millî Gazete ile ilgili de konuşarak, “Çoğumuzun gazete kültürüyle tanışmasına Millî Gazete vesile olmuştur. Rahmetli Erbakan Hoca’mızı tanıdığımız ilk günden beri Millî Gazete’yi de bilmeye başladık” dedi.
Küçükçekmece İlçe Müftüsü Hasan Hüseyin Palabıyık, Millî Gazete’yi ziyaret etti. Millî Gazete Genel Müdürü ve İmtiyaz Sahibi Ömer Yüksel Özek’in makamında gerçekleşen ziyarette Millî Gazete Yazı İşleri Müdürü Ercan Özcan da yer aldı. Hasan Hüseyin Palabıyık’ın Küçükçekmece’de müftülüğün yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdiği ziyarette Millî Gazete’nin tarihiyle ilgili de fikir alışverişi yapıldı. Ömer Yüksel Özek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Hasan Hüseyin Palabıyık özelinde tüm Küçükçekmece İlçe Müftülüğü camiasına, faydalı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
Ziyarette Millî Gazete’ye özel açıklamalarda bulunan Küçükçekmece İlçe Müftüsü Hasan Hüseyin Palabıyık, “Kur’an kursu, cami hizmetleri, gençlik çalışmaları başta olmak üzere birçok çalışmayı yürütmeye çalışıyoruz. Biz camilerde hizmet verdiğimiz kadar gençlerimizi, çocuklarımızı da Kur’an-ı Kerim’le buluşturmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda son iki yıl içerisinde 3 gençlik merkezimizi faaliyete geçirdik. Esnafımızı da göreve geldiğimiz günden beri ziyaret etmeye çalışıyoruz. Küçükçekmece’de her esnafa dokunduk demek zor ama bu noktada 30 binden fazla vatandaşa dokunduk. Biz sadece gidip esnafımıza selam veriyoruz. Hiçbir gerekçe beklenti olmadan ziyareti yapınca bazı esnafımız garip karşılıyor. Ama biz camilere sıkıştırılmış bir din hizmeti anlayışına karşıyız” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:46
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:28
Yatsı 20:50
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı