“Kudüs’ü kurtaracağız!”

Ümmetin gençleri, Kudüs’ü kurtarma sözünü Malezya’da bir kez daha yeniledi…

GÜNDEM 04.09.2022, 04:35
3
“Kudüs’ü kurtaracağız!”
IYFO Genel Başkanı Yılmaz Balçın, Malezya’da gençlere hitap etti. Balçın, “Türkiye’den Malezya’ya binlerce gençlik lideri ile bugün burada bir kez daha söz veriyoruz. Kudüs’ü ve Filistin’i kurtaracağız! Yeni bir dünyayı kuracağız! Siyonistleri ve işbirlikçilerini tüm işgal güçlerini söküp atacağız! Batı’nın yumuşatma ve normalleşme oyunlarına gelmeyeceğiz!” dedi.
Uluslararası Gençlik Forumu (IYFO) Genel Başkanı Yılmaz Balçın Malezya’nın Kedah eyaletinde düzenlenen Malezya İslam Partisi (PAS) Gençlik Teşkilatı’nın 63’üncü Genel Kurulu’na katıldı. Milli Görüş hareketini temsilen Saadet Partisi Gençlik Kolları Başkanı ve Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman ile birlikte kongreye katılan Yılmaz Baçlın, “Kudüs bizim toprağımızdır, kutsalımızdır, Kudüs için gücümüzü imanımızdan alıyoruz” dedi.

Ümmetin gençlerinin Kudüs’ü kurtarma sözlerinin olduğunu belirten Balçın, “Türkiye’den Malezya’ya binlerce gençlik lideri ile bugün burada bir kez daha söz veriyoruz. Kudüs’ü ve Filistin’i kurtaracağız! Yeni bir dünyayı kuracağız! Siyonistleri ve işbirlikçilerini tüm işgal güçlerini söküp atacağız! Batı’nın yumuşatma ve normalleşme oyunlarına gelmeyeceğiz!” şeklinde konuştu.

İsrail ile peşi sıra normalleşme anlaşmaları gerçekleştiren ülkelerin liderlerine de seslenen Balçın, şunları kaydetti: “İsrail ile iş tutan sonunda ortada kalır. İsrail’den medet umarak anlaşmaya, normalleşmeye çalışmayın. Bu sadece Filistin davasına değil aynı zamanda ümmetin şuurlanmasına da en büyük zararı verecektir. Biz ümmetin gençleri olarak Erbakan Hoca’nın İslam Birliği hedefini, Abdulhadi Awang’ın Malezya’da Müslümanları bir araya getirerek PAS Partisi’ni iktidara taşıdığı Ümmet Birliği hedefini tamamen yerine getirip ‘Yeni Bir Dünya’yı kurmak, insanlığa saadet getirmek için teşkilatlı ve disiplinli olarak çalışmalıyız.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı