Son Dakika

Kulis: AKP'liler çok rahatsız: Erdoğan danışmanlarını dahi tanımıyor

Rüşvet ve yolsuzluk iddialarının ardından kulislerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın danışmanlarının AKP içinde rahatsızlığa neden olduğu belirtiliyor. İddialara göre Erdoğan danışmanlarını dahi tanımıyor.

GÜNDEM 04.09.2022, 10:20
Kulis: AKP'liler çok rahatsız: Erdoğan danışmanlarını dahi tanımıyor
AK Parti Erzurum Milletvekili   Zehra Taşkesenlioğlu ve eşi Prof. Dr. Ünsal Ban, boşanma aşamasına gelmesi sonrasında gündeme gelen rüşvet ve yolsuzluk iddialarının ardından Cumhurbaşkanı danışmanı  Serkan Taranoğlu görevden alınmış, Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Korkmaz Karaca da istifa etmişti. 
Yaşanan olayların ardından AK Parti'de büyük karışıklık yaşandı. Kulislerde dolaşan iddialara göre AK Partili bir yönetici Erdoğan’ın Serkan Taranoğlu’nu hiç tanımadığını, "birilerinin referansıyla danışman yapıldığını" söyledi.
Parti yöneticisi yaşanan bu olaydan sonra Cumhurbaşkanlığında bu şekilde görev yapan herkesin yeniden gözden geçirilmesi gerektiğini söyledi.
Gazete duvarda yer alan habere göre bunların hem Cumhurbaşkanı'na hem de AK Parti’ye ciddi zarar verdiğini söyleyen partili, 'Bunlar kimdir, nedir, hepsinin baştan aşağı gözden geçirilmesi gerek' değerlendirmesinde bulunuyor. AK Parti’deki bu beklenti bakalım karşılık bulacak mı?" ifadesine yer verildi. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı