Kulis: Memleket Partisi Kılıçdaroğlu’na destek verebilir!

Memleket Partisi, ikinci tur seçimlerindeki tutumunu belirlemek için bugün toplanıyor.

GÜNDEM 25.05.2023, 12:35
3
Kulis: Memleket Partisi Kılıçdaroğlu’na destek verebilir!
Memleket Partisi, ikinci tur seçimlerindeki tutumunu belirlemek üzere bugün toplanıyor. Saat 14.00'te Genel Başkan Muharrem İnce'nin başkanlığında genel merkezde bir araya gelecek olan Merkez Yürütme Kurulu, son gelişmeler ışığında nasıl bir tutum alacaklarını masaya yatıracak.
Gazete Pencere'den Hayri Demir'in kulis haberine göre, dün Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu arasında imzalanan protokol sonrası parti içinde iki farklı eğilim ortaya çıktı.
Partinin üst düzey yetkililerinden bir isim, imzalanan protokolü olumlu bulduklarını ve desteklediklerini belirtirken, Kılıçdaroğlu'nun desteklenip desteklenmeyeceği konusunda henüz bir karar alınmadığını ifade etti. Nihai kararın bugün toplanacak olan Merkez Yürütme Kurulu toplantısında, kurmayların değerlendirmeleri sonrasında Genel Başkan Muharrem İnce tarafından belirleneceği belirtildi.
Aynı isim, tutumlarıyla ilgili olarak "Kemal Kılıçdaroğlu'ndan yana bir tavır alınması" ihtimalinin güçlü olduğunu ifade etti, ancak kısmi bir direniş olabileceğini belirtti.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı