Kulis: Meral Akşener'den Mansur Yavaş'a: "Adaylık düşünüyorsan.."

Gazeteci Barış Yarkadaş, katıldığı televizyon programında 6'lı masa da yer alan İYİ Parti lideri Meral Akşener'in Mansur Yavaş'a desteğini ilettiği iddiasını gündeme taşıdı.

GÜNDEM 08.11.2022, 10:10
1
Kulis: Meral Akşener'den Mansur Yavaş'a:
Gazeteci Barış Yarkadaş, tv100'de yayımlanan Gürkan Hacır’ın sunduğu Taksim Meydanı’na konuk oldu. Yarkadaş program da önemli bir iddia da bulundu.
2023 cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'la görüştüğü kulisini paylaşan Barış Yarkadaş "İYİ Partililerden edindiğim bilgiye göre Meral Hanım ve Mansur Yavaş geçtiğimiz günlerde dar bir grupla oturup konuştular ve iddiaya göre Meral Hanım, Mansur Bey’e ‘Adaylık düşünüyorsanız çıkın biz de sizi destekleyelim’ diyor." ifadelerini kullandı.
Yarkadaş sözlerini şöyle sürdürdü:

"Mansur Bey Meral Hanımın bu sözlerinden sonra 10 saniye susuyor. Meral Hanım, Mansur Yavaş'ın herhangi bir yorum yapmadığını görünce konuyu değiştiriyor ve konu güncel bir sohbete dönüyor. Meral Hanım geride bıraktığımız günlerde yakın çevresiyle yaptığı değerlendirmelerde adaylık tartışmalarının yorucu bir hale geldiğini ve bu konunun bir an önce çözülmesini bunun için de Mansur Beyin aday olması gerektiğini yakın çevresiyle paylaştı. Hatta ben bunu ''Meral Hanım rotasını Mansur Yavaş'a kırdım' diye verdim. Günlerce de tartışıldı." 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı