Kulis: Sinan Oğan’a bakanlık teklif edildi! Desteklemeye çok yakın

Ankara kulisleri ikinci tura kalan cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi yine hareketlendi. 14 Mayıs’ta aldığı yüze 5.17’lik oy oranı sonrası Sinan Oğan’ın i...

GÜNDEM 18.05.2023, 09:50 18.05.2023, 13:36
39
Kulis: Sinan Oğan’a bakanlık teklif edildi! Desteklemeye çok yakın

Ankara kulisleri ikinci tura kalan cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi yine hareketlendi. 14 Mayıs’ta aldığı yüze 5.17’lik oy oranı sonrası Sinan Oğan’ın ikinci turda kime destek vereceği tartışılıyorken Ankara’da bomba bir iddia konuşuluyor.
Ata İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan’ın ikinci turda yarışacak Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu desteklemeye yakın olduğu ve Göç Bakanlığı teklifi götürüldüğü iddia edildi.
28 Mayıs’taki kinci tur için kilit isim haline gelen Sinan Oğan’ın cephesinde ağırlıklı görüşün Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleme yönünde olduğu sıklıklar vurgulanıyor.
Sinan Oğan’ın Kılıçdaroğlu’nu destekleme noktasındaki pazarlığın ise özellikle bakanlık talebi üzerinden sürdüğü ileri sürüldü.
Gazete Pencere’nin edindiği bilgilere göre, ikinci turu Kemal Kılıçdaroğlu’nun kazanması halinde yeni kurulacak Göç Bakanlığı’nın Sinan Oğan’a teklif olarak götürüldüğü öğrenildi.
Bugün ya da Sinan Oğan’ın kararı açıklayacağı takvim olarak duyurulan 19 Mayıs Cuma günü iki lider arasında bir görüşme yapılması bekleniyor.
Geçtiğimiz akşam da bir televizyona programına çıkan DP İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt telefonda Kemal Kılıçdaroğlu ile Sinan Oğan konusu görüştüğün anlatmıştı. Enginyurt, Sinan Oğan'a Göç Bakanlığı düşünülebilir ifadesini kullanmıştı. 
Cemal Enginyurt görüştü! Kılıçdaroğlu’nun Sinan Oğan kararını anlattı

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı