Külliye, 'Türkiye Yüzyılı' adlı gazete çıkardı

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Türkiye'nin yeni bir gazeteyle tanışacağını duyurdu. Gazetenin adı "Türkiye Yüzyılı" olacak ve 1 Mayıs'ta okurlarla buluşacak.

GÜNDEM 22.04.2023, 22:35
3
Külliye, 'Türkiye Yüzyılı' adlı gazete çıkardı
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Türkiye'nin son dönemde gerçekleştirdiği icraatları anlatan "Türkiye Yüzyılı" adlı gazeteyi yayınladı. Gazetenin duyurusunu yapan İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, vatandaşlara gazetenin dağıtıldığını ve 7 Avrupa ülkesinde yaşayan vatandaşlar için 4 dilde basıldığını belirtti.
Gazete, Türkiye'nin son dönemde gerçekleştirdiği projeler, yatırımlar, sağlık, eğitim, turizm, çevre ve enerji gibi alanlardaki gelişmeleri anlatıyor. Ayrıca Türkiye'nin koronavirüs salgınıyla mücadele süreci ve aşılama çalışmaları da gazetenin önemli konularından biri olarak öne çıkıyor.
İletişim Başkanlığı tarafından yayınlanan gazete, Türkiye'nin iç ve dış politikasını anlatarak vatandaşlara bilgi verme amacı taşıyor. Türkiye'nin son dönemde gerçekleştirdiği projeler ve yatırımlar, dünya genelinde ilgiyle takip ediliyor ve bu gazete, Türkiye'nin bu alandaki çalışmalarını uluslararası alanda duyurmayı amaçlıyor.
İletişim Başkanı Fahrettin Altun, gazetenin ilgi gördüğünü belirterek, "Türkiye Yüzyılı gazetesi, içinde bulunduğumuz dönemde Türkiye'nin gerçekleştirdiği başarılı çalışmaları uluslararası alanda duyurmak için önemli bir araç. Gazetemiz, dünya genelinde Türkiye'ye karşı oluşan yanlış algıları düzeltmek ve gerçekleri anlatmak için hazırlandı. Vatandaşlarımızdan aldığımız geri dönüşler de çok olumlu" dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
Namaz Vakti 08 Haziran 2023
İmsak 03:28
Güneş 05:12
Öğle 12:43
İkindi 16:33
Akşam 20:03
Yatsı 21:40
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı