Küme düşme hattındaki Bochum, Bundesliga'nın zirvesini salladı

Almanya Bundesliga'da sezona muhteşem bir giriş yapan ve hiç beklenmedik bir şekilde lider olan Union Berlin, karşılaşma öncesinde ligin son sırasında yer alan Bochum karşısında şoku yaşadı.

SPOR 23.10.2022, 19:10
Küme düşme hattındaki Bochum, Bundesliga'nın zirvesini salladı
Almanya Bundesliga'nın 11. haftasında lider Union Berlin karşılaşma öncesinde son sırada yer alan Bochum'a konuk oldu. Bayern Münih'in 10 sezondur arka arkaya şampiyon olduğu ligde, hiç beklenmedik bir sezon başlangıcı yaparak yoluna lider devam eden Union Berlin deplasmanda büyük şok yaşadı.
Golcü sahneye çıktı
Rüya gibi bir sezon başlangıcı yapan Berlin ekibi, Bochum karşısında 43. dakikada geriye düştü. Mavi-Beyazlılar'ın golcüsü Philipp Hofmann sahneye çıktı ve takımını soyunma odasına 1-0 önde götürdü. 
Önce penaltı kaçırdı, sonra uzatmada attı
İkinci devrede ortada bir oyun oynanırken, ev sahibi ekip 71'de bu kez Gerrit Holtmann'la golü buldu ve farkı 2'ye çıkardı. 7 dakika sonra Kırmızı-Beyazlılar'da Milos Pantovic penaltı atışından yararlanamadı. Sırp forvet karşılaşmanın uzatma anlarında fileleri sarssa da Bochum zorlu mücadeleyi 2-1 kazandı.
Münih'in 1 puan önünde
Bu sonuçla Bochum bu sezonki ikinci galibiyetini alarak puanını 7'ye yükseltti. Berlin ise bu sezonki ikinci mağlubiyetini yaşadı ve 23 puanda kaldı. Kırmızı-Beyazlılar yine de Bayern Münih'in 1 puan önünde zirvede yer alıyor. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı