Kupayı kaybeden Rıza Çalımbay'dan itiraf gibi açıklama

Trabzonspor'a yenilerek Süper Kupa'yı kaybeden Sivasspor’da teknik direktör Rıza Çalımbay'dan itiraf gibi açıklama geldi.

SPOR 31.07.2022, 09:15
4
Kupayı kaybeden Rıza Çalımbay'dan itiraf gibi açıklama
Sivasspor’da teknik direktör Rıza Çalımbay, Turkcell Süper Kupa maçının ardından açıklamalarda bulundu. Rıza Çalımbay, yaptıkları hataların sonucu belirlediğini söyledi.
"Baskıyla yapılan bir faul, hakemin oyunu durdurmaması ve korner sonrasında gol olması oyuncularda da sıkıntı oluşturdu." diyen Çalımbay, "İkinci yarıya atak başladık. Beklemediğimiz hatalı goller yedik. Ancak sezon başında böyle şeyler olabilir. Ne olursa olsun takımı tebrik ediyorum." dedi.

Eksik kadroyla İstanbul’a geldiklerini ve bazı bölgelere takviye gerektiğini dile getiren Çalımbay, “Hem Avrupa hem lig mutlaka kuvvetli ve alternatifli bir takım yapmamız gerekiyor. Bugün kanatları değiştirdiğimizde kanat olmayan arkadaşlarımızı oyuna aldık. Bizim için büyük bir ders oldu. İhtiyacımız olan oyuncuları almamız ve hata yapmadan işimize bakmamız gerekiyor. Transferlerde geç kaldık. Büyük takımlar gibi 3-5 milyon avro verip oyuncu alma şansımız yok. Bir oyuncuyu 1 ay bekledik, alamadık.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı