Kurbanınız Etzade kalitesi ve lezzetiyle evinizde

Etzade Besicilik, kurban ibadetini yerine getirecek vatandaşlarımıza nitelikli ve kaliteli hizmeti vermek için çalışmalarını sürdürüyor.

AİLE 21.06.2021, 21:55
49
Kurbanınız Etzade kalitesi ve lezzetiyle evinizde
Güldaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Samih Gül, “Sizler kurban etinden tadıp kahvaltınızı yaparken,  bizler dua ve tekbirlerle kurbanınızı hazırlıyoruz. Güvenli ve helal kurban kesimi için tercih noktanız Arnavutköy’de Etzade besicilik olacak.  Kurban hisselerinizi şimdiden ayırtabilirsiniz. Bayramda kurbanlarınızı hisseleyip sizlere takdim etmek için hazırız” dedi.
Her yıl olduğu gibi bu bayramda vatandaşların kurban tercihi Etzade Besicilik olacak. Yaklaşan kurban bayramı için Etzade Besicilik’te çalışmalar hızlandı. Güldaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Samih Gül, “Kurban ibadetini yerine getirecek vatandaşlarımıza en nitelikli hizmeti vermek için Etzade Besicilik olarak hazırlıklarımızı tamamladık. Yılları aşan tecrübemizle Edirne’deki çiftliğimizde besicilik yapmaktayız . Çiftliğimiz 155 dönümlük bir arazi üzerinde ve 7 bin 500 metrekarelik kapalı alanımız var. Burada yaklaşık bin büyükbaş hayvanımıza nitelikli şekilde bakıyoruz. Bakımını yaptığımız hayvanlarımızı kurban bayramına da hazırlıyoruz. Edirne Güldaş çiftliğimizden vatandaşlarımıza selamlar gönderiyoruz. İstanbul'daki müşterilerimize helal et kesim noktasında hizmet veriyoruz. İnşallah otu, samanı, yoncayı ete dönüştüren tek firmayız. Etzade satış noktalarımızda kasap reyonlarımızda müşterilerimize toptan ve perakende olarak helal kesim etlerimizi piyasadan çok ucuz şekilde satışını da yapıyoruz. Edirne çiftliğimizin sorumlusu Sadrettin Gül, Arnavutköy mezbahanemizin sorumlusu kasap Abdussamet Gül’dür. Kurban bayramında hem Edirne’den hem de Arnavutköy’deki besi çiftliğimizde  baktığımız hayvanlarla vatandaşlarımızın kurban ibadetlerini yerine getirmelerini sağlayacağız” diye konuştu.

 Samih Gül, “Güldaş Şirketler Grubu’nun restoranlarına taze, lezzetli ve kaliteli et sevkiyatını da bu çifiliklerden yaptıklarını vurgulayarak, “Kurbanda ibadetlerini gerçekleştirecek müşterilerimiz için  her bütçeye uygun büyükbaş ve küçükbaş kurbanlığımız mevcut. Hizmet sektöründe yıllardır faaliyet göstermenin avantajıyla kurbanlık hayvan satışı ve kesimini titizlikle yürütüyoruz. İstanbul’da  kuyu kebabının lezzet adresi Nokta tesislerimiz, Etzade restoranımız, Köfteci Kara’nın et ihtiyaçlarını özenle yapmaktayız. Yanı sıra Arnavutköy Tayakadın’daki çiftliğimiz ve mezbahamızda, kurban dönemlerinde nitelikli ve kaliteli hizmeti veriyoruz. Bizden kurbanlık tercihi yşpan vatandaşlarımız tesislerimizde kurban havasını yaşıyor, sevinçlerini bizimle paylaşıyor. Kurbanın bereketiyle gönüller şenleniyor, uzman ekiplerimiz tesislerimizde helal kesim standartlarında, özenle ve titizlikle kesim yaparken müşterilerimizin bayram sevinci daha da artıyor” dedi.

Etzade Besicilik olarak bayram gününde müşterilerine kurbanlarını dini vecibeleri yerine getirecek nitelikte ve  hijyenik şekilde, İslami usullere uygun keserek, hisselere ayırıp teslim ettiklerini kaydeden Gül, “Müşterilerimiz çaylarını içip kurban etlerinden afiyetle yerken, bizler vekaletlerini alıyoruz ve uzman ekiplerimiz kurban kesimini gerçekleştiriyor. Etzade Besicilik ailesi tüm personeliyle heyecanla kurban bayramı günlerini bekliyor.  Vatandaşlarımızdan gelen yoğun talep ve  Etzade Besicilik’I tercih etmeleri bizleri memnun etmektedir. Biz kurban kesmenin bütün zorluklarını biliyoruz, kolaylığa dönüştürüyoruz. Aynı zamanda  çiftliklerimizden hayırseverlere adak, akika kurban satışında da hizmet veriyoruz. Arnavutköy’deki AB standartlarındaki adak ve kurban teşhir ve kesimhanelerimizde yılın 365 günü 24 saat hizmet veriliyor. Etzade adak kurban olarak hem hijyen hem zaman açısından işimizin önemini biliyoruz. Teknolojinin sunduğu her türlü iletişim aracından faydalanıyoruz.. Etzade adak kurban olarak Arnavutköy’de bulunan tesisimizde canlı büyükbaş ve küçükbaş kurban satışı, kesim ve parçalama hizmeti veriyoruz. Tesisimiz bin 800 m2 büyüklüğünde olup 24 saat açık hizmet veriyor Ödeme aracı olarak ise tüm kredi kartlarıyla ödeme Kabul ediyoruz .Hijyenik şartlarda ve İslami usüllerle kesim yapmaktayız” açıklamasını yaptı.
Etzade Besicilik İletişim: Kasap Samet Gül - 0 533 973 04 75

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı