Kuruluş Osman ne zaman başlayacak? Kuruluş Osman yeni oyuncuları kim?

Kuruluş Osman 3. sezon hazırlıkları bitti. Kuruluş Osman ne zaman başlayacak? Kuruluş Osman yeni oyuncuları kim? bu sorular izleyiciler tarafından araştırılıyor. İşte Kuruluş Osman ilgili detaylar...

GÜNDEM 06.09.2021, 22:45
27
Kuruluş Osman ne zaman başlayacak? Kuruluş Osman yeni oyuncuları kim?
Kuruluş Osman yeni bölümüyle ekranlarda yerini almak için gün sayıyor. Ekranların en çok izlenen ve tutulan dizileri arasında olması başaran Kuruluş Osman 3. sezon hazırlıklarını tamamladı. ATV ekranda gelecek olan Kuruluş Osman yeni sezon için bomba isimleri oyuncu kadrosuna kattı. İzleyici, Kuruluş Osman’ın yeni bölümünü şimdiden merak ederken ekrana gelmesi için adeta gün sayıyor. Peki, Kuruluş Osman ne zaman başlayacak? İşte Kuruluş Osman dizisine katılan yeni oyuncuların isimleri…

Kuruluş Osman üçüncü sezon çalışmaları başladı. Dizinin teknik ve oyuncu kadrosu sette harıl harıl işe koyuldu. Konusu ve kadrosuyla iyi bir çıkış yakalayan Kuruluş Osman 3. sezon ile merak ediliyor. Sadık izleyici kitledi Kuruluş Osman yeni sezonunun ne zaman başlayacağını merak ediyor. Kuruluş Osman hangi tarihte ne zaman başlayacak diye internette binlerce arama yapılıyor. İkinci sezon finalinin ardından 3 ay geçti. Oyuncular tatilden dönerek üçüncü sezon için sette çalışmaya başladı. Kuruluş Osman 3. sezonu Eylül ayının ikinci veya en geç üçüncü haftası ekrana gelmesi öngörülüyor.

Kuruluş Osman 3. sezonda da çarşamba akşamları ATV ekranında izleyicisiyle buluşacak. Sezon hazırlıkları tamamlanan Kuruluş Osman dizisi oyuncu kadrosu üçüncü sezon kadrosuyla güncellendi. Uzun soluklu dizi projesi olarak ekrana gelen dizide başrolü yine Osman karakterini canlandıran Burak Özçivit yapacak.
30 Ağustos’ta üçüncü sezon çekimlerine başlanan Kuruluş Osman oyuncu kadrosuna 16 yeni oyuncu daha eklendi. Kuruluş Osman üçüncü sezon oyuncu kadrosunda yer alacak isimler şöyle:
Serhat Kılıç, Yıldıray Şahinler, Rüzgar Aksoy, Şeyma Korkmaz, Serdar Kayaokay, Melis Gürhan, Gizem Kala, Can Bartu Arslan, Serhat Parıl, Oğuzhan Karbi, Serdar Akülker, Rıdvan Uludaşdemir, Burak Alp Yenilmez, Recep Çavdar, Yiğit Esen ve Ali Karaağaç.

Bozdağ Film Yapımcısı ve Senaristi Mehmet Bozdağ, yeni sezon mesajında izleyicilerin çok farklı ve ezber bozan bir Kuruluş Osman izleyeceğini söyledi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı