Son Dakika

Kuvvetli sağanak yağış uyarısı! Ani sel ve su baskınlarına dikkat...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika sağanak yağış uyarısında bulundu. Yağışların kuvvetli olmasının beklendiği belirtilen açıklamada, sel ve su baskınlarına karşı tedbirli olunması istendi.

AİLE 14.09.2021, 06:05
4
Kuvvetli sağanak yağış uyarısı! Ani sel ve su baskınlarına dikkat...
Meteoroloji'den yapılan değerlendirmeye göre Denizli ve Burdur çevreleri ile Antalya’nın batısının iç kesimlerinde yağışlar  kuvvetli olacak.
Ayrıca ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimleri parçalı ve yer yer çok bulutlu olacağı açıklandı.
 İç Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu’nun batısı, Batı Karadeniz’in iç kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, İstanbul, Balıkesir, Bursa, Yalova, Osmaniye, Sinop, Artvin, Erzurum ve Ardahan çevreleri ile Kastamonu ve Hatay’ın kıyı, Kahramanmaraş’ın batı, Adana’nın kuzey kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı,
Diğer yerlerin ise az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
Hava sıcaklığı yurt genelinde mevsim normalleri civarında seyredecek.
Rüzgarın genellikle kuzeyli, Akdeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun güneyi ve Güneydoğu Anadolu'da batı ve güneybatılı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.
Marmara Bölgesi parçalı ve çok bulutlu, İstanbul, Balıkesir, Bursa ve Yalova çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Ege Bölgesi parçalı bulutlu, iç kesimleri ile Muğla çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların, Denizli çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.
Akdeniz parçalı bulutlu, Batı Akdeniz ve Osmaniye çevreleri ile Hatay’ın kıyı, Kahramanmaraş’ın batı, Adana’nın kuzey kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların, Burdur çevreleri ile Antalya’nın batısının iç kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.
İç Anadolu Bölgesi parçalı ve az bulutlu, batı kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.
Batı Karadeniz parçalı bulutlu, iç kesimleri ve Sinop çevreleri ile Kastamonu'nun kıyı kesimlerinin yerel olmak üzare sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Orta ve Doğu Kadeniz parçalı ve çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Artvin çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği belirtildi.
Doğu Anadolu parçalı ve az bulutlu, kuzeydoğusunun yer yer çok bulutlu, Erzurum ve Ardahan çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Güney Doğu Anadolu’nun ise bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı