Kuyumculardan yeni altın tahmini: Elinizdeki altına çok sıkı sarılın

Kuyumculardan altın fiyatlarıyla ilgili tahmin geldi. Kuyumcular altın fiyatlarının yükseleceğine işaret ederek, "Elinizdeki altına çok sıkı sarılın" dedi.

EKONOMİ 14.11.2022, 19:00
2
Kuyumculardan yeni altın tahmini: Elinizdeki altına çok sıkı sarılın
ABD'de açıklanan enflasyon rakamları sonrası gram altın 1056 liraya kadar çıktı. Ons altın 1770 doları aşarak 3 ayın zirvesini gördü. Kuyumculardan altın fiyatlarıyla ilgili tahmin geldi.

Kırşehirli kuyumcu Ahmet Durukan, altına yatırım yapanların uzun vadede daima kazanacaklarını söyledi.ABD’de enflasyon oranının yüksek çıkmasının altını yine dünya gündemine aldığını aktaran Durukan, "ABD ’enflasyon rakamlarının yüksek çıkması altın fiyatlarını ve altını yeniden dünya gündemine aldı. Altın dünyada emtia olarak en ucuz madde. Elinizde bulunan altınlara çok sıkı sarılın. Altın ilerleyen günlerde daha çok para edecek. Elinizde bulunan altınları bozdurmayın. İlerleyen günlerde daha fazla para kazanacaksınız. Ekim ayında ’998 liraydı. Altın alanların kazanacağını söylemiştik.’ Kasım ayında da altın ve altına yatırım yapanlar kazanacaklar" diye konuştu.

Türkiye’de yaşayan insanların yatırım aracı olarak toprak ve altın alımlarını tavsiye eden Ahmet Durukan, "Doları olanların da altına yatırım yaptığında daha iyi para kazanacağını öngörüyoruz. 18,14, 22 ayar hiç fark etmiyor. Altın alanların kazanacaklarını öngörüyoruz. Zor günlerinizin en iyi arkadaşı altındır" dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı