"Lazio 7 milyon Euro teklif etti, Galatasaray reddetti"

Galatasaray'ın sezon başında Arsenal'den transfer ettiği Lucas Torreira'ya Serie A ekiplerinden Lazio, 7 milyon Euro teklif etti.

SPOR 28.12.2022, 10:55
2
İtalyan Lazio, Galatasaray'ın sezon başında İngiltere Premier Lig takımlarından Arsenal'den 6 milyon avro karşılığında imzaladığı Lucas Torreira'nın peşinde.
Uruguaylı yıldız için Galatasaray'la temasa geçen Serie A tarafının 7 milyon Euro'yu gözden çıkardığı bildirildi. Galatasaray yönetiminin bu teklifi reddettiği öğrenildi.
İtalyanların bu transferde ısrarcı olduğu ve Ocak ayında yeni bir teklifle Kırmızıların kapısını çalacağı bildirildi.
Galatasaray ile sözleşmesi 2026 yılında sona eren Lucas Torreira da teknik direktör Okan Buruk'un olmazsa olmazlarından biri. Bu sezon Spor Toto Süper Lig'de 13 maçta forma giyen deneyimli futbolcu, 1 asist yaptı.
26 yaşındaki libero, Arsenal'in yanı sıra Fiorentina, Atletico Madrid, Sampdoria ve Pescara gibi takımlarda forma giydi. Uruguay formasıyla 40 maça çıkan Torreira, Katar'daki Dünya Kupası kadrosuna alındı ​​ancak hiçbir maçta forma giyemedi.
Sarı kart gören ve hakemin istediği alanı terk etmediği için oyundan ihraç edilen Lucas Torreira'nın mücadelesi devam ediyor.
Uruguaylı oyuncunun Noel kutlaması için Sivasspor'a gitmeyeceği yönünde yorumlar yapılırken, Galatasaray yönetimi penaltı vermeyi düşünmüyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı