LeBron James'ten Boston Celtics için ağır sözler: Nefret ediyorum!

Los Angeles Lakers’ın süper yıldızı LeBron James, medya gününde açıklamalarda bulundu.

SPOR 28.09.2022, 22:50
2
LeBron James'ten Boston Celtics için ağır sözler: Nefret ediyorum!
NBA’de 2022-23 sezonunun başlamasına az bir süre kala takımlar da basın mensupları için medya günleri düzenlemeye başladı. Geçtiğimiz yıl yıldızlarla dolu bir kadro kurmasına rağmen play-off'a bile kalamayarak büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Los Angeles Lakers da medya gününü gerçekleştiren ekipler arasındaki yerini aldı.
Hâliyle en çok ilgi gören oyuncu ise “kral” lakaplı LeBron James oldu. Dikkat çekici açıklamalarda bulunan LeBron, basın mensuplarına önümüzdeki sezonun değerlendirmesini yaptı.
Sağlık durumu hakkında konuşan LeBron James, şu ifadeleri kullandı:
“Şu sıralar tamamen sağlıklı durumdayım. Kendimi yeni sezon için yüzde yüz hazır hissediyorum. Bu yaz vücut sağlığımı korumak amacıyla beslenme şeklimi değiştirdim. Önümüzdeki sezon benim için yepyeni bir başlangıç olacak. Yine de kontrolümün dışında gelişen bazı sakatlık durumları olabiliyor. Takımın liderlerinden biri olarak gelecek sezon istikrarlı şekilde sahada kalabilmem çok kritik olacak.”
Kendisine Boston Celtics hakkında sorulan soruyu da yanıtlayan LeBron, Celtics‘ten nefret ettiğini söyledi:
“Boston Celtics’ten nefret ediyorum. İşi daha da karmaşık hale sokmayın, Lakers‘taki herkes Boston Celtics’ten nefret ediyor.”
Geçtiğimiz sezon verdiği bir röportajda LeBron James, Boston Celtics taraftarlarının “ırkçı pislikler” olduklarını iddia etmişti.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı