Leipzig'den Trabzonspor'u heyecanlandıran Sörloth kararı!

Leipzig'den Trabzonspor'u heyecanlandıran Sörloth kararı geldi. Alman basını Leipzig’in yeni hocası Marsch’ın Sörloth’u kadroda düşünmediğini yazdı.

SPOR 31.05.2021, 10:20
1
Leipzig'den Trabzonspor'u heyecanlandıran Sörloth kararı!
Leipzig’in istediği Sörloth’u kadroda düşünmemesi, Trabzonspor cephesini heyecanlandırdı

Ünlü Alman spor dergisi Kicker’da çıkan haberde; Leipzig’in yeni hocası Jesse Marsch’ın yeni sezonda Alexander Sörloth’u kadroda düşünmediği belirtildi. Trabzonspor’un ciddi şekilde devrede olduğu yazılırken, Bundesliga ekibinin de Sörloth’u yeniden özgüven kazanabileceği bir takıma kiralamak istediği vurgulandı. Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun geri getirmek istediği Norveçli yıldız için Alman basını da Fırtına’yı en ciddi aday olarak gösterdi.

Bundesliga ekibinin 25 yaşındaki yıldızını kiralık göndermeyi düşündüğü ve Trabzonspor’un ciddi şekilde devrede olduğu yazıldı. Haberde, Sörloth’un kariyerinin en başarılı dönemini Trabzon’da geçirdiği vurgulandı. Leipzig’in de Norveçli forveti yeniden özgüven kazanabileceği yani düzenli oynayabileceği bir lige ve takıma vermek istediği yazıldı. 1 yıllık kiralama ücretinin 2 kulüp arasında bölüşülebileceği, alternatif seçeneklerin arasında gösterildi

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı