Liverpool'da sezon kabus gibi geçiyor: Klopp, ayrılacak mı?

Ligde son olarak sahasında kümü düşme hattındaki Leeds United'a mağlup olan Liverpool'da, Alman çalıştırıcı Jürgen Klopp ile ilgili olarak sürpriz iddialar dillendirilmeye başlandı.

SPOR 30.10.2022, 15:30
3
Liverpool'da sezon kabus gibi geçiyor: Klopp, ayrılacak mı?
Geçtiğimiz sezon İngiltere Premier Ligi'inde şampiyonluğu bir puanla Manchester City'ye kaptıran Liverpool'da işler bu sezon istenildiği gibi gitmiyor.
Kırmızılar, küme düşme hattında yer alan ve son 4 maçını kaybeden Leeds United ile Anfield Road'da oynadıkları mücadele öncesi, 11 maçta topladıkları 16 puanla sekizinci sırada yer alıyordu. Leeds United karşısına mutlak galibiyet parolasıyla çıkan Liverpool, dördüncü dakikada Rodrigo'nun attığı golle 1-0 geriye düştü.
14. dakikada Mohamed Salah'ın attığı golle skora denge getiren Liverpool, 89. dakikaya kadar ikinci golü bulabilmek için birçok pozisyona girdi. Liverpool hücumcularının bir türlü galibiyeti getiren golü atamadığı karşılaşmanın 89. dakikasında konuk ekip, Summerville'nin attığı golle sahadan 2-1 galip ayrılmayı başardı.
16 puanda kalan Liverpool dokuzuncu sıraya gerilerken, Menajer Jürgen Klopp'un geleceği ile ilgili de İngiliz basınında tartışmalar başladı.

2008/2013 arasında Tottenham'da yardımcılık yapan daha sonra da Tottenham ve Aston Villa'da menajerlik koltuğuna oturan ve son olarak Swindon Town'da Futbol Direktörlüğü yapan Tim Sherwood, Klopp ile ilgili sürpriz bir iddiayı gündeme getirdi.
Skysports'ta yayınlanan Soccer Saturday programında Liverpool'u değerlendiren Sherwood; "Ligi ilk dörtte bitiremezlerse Klopp, yönetim ile oturup yola devam etme motivasyonlarının olup olmadığına bakmak zorunda kalacak. Devam edebileceklerini sanmıyorum.
Bence ilk dördün dışında kalırlarsa kesin ayrılacak" ifadelerini kullandı.
Liverpool, Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda topladığı 12 puanla ikinci sırada yer alanrak, grup maçlarının bitimine bir hafta kala bir üst tura yükselmeyi garantiledi.
Liverpool ligde gelecek hafta deplasmanda Tottenham ile karşılaşacak.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı