Loris Karius'tan "aptallar" çıkışı!

Beşiktaş'ın eski kalecisi Loris Karius, Liverpool taraftarlarıyla ilgili olarak çok konuşulacak bir çıkış yaptı.

SPOR 15.10.2021, 19:25
4
Loris Karius'tan
Alacaklarının ödenmemesi nedeniyle Beşiktaş'taki sözleşmesini tek taraflı olarak fesheden Loris Karius, bir önceki sezonu Union Berlin'de kiralık olarak geçirdikten sonra Liverpool'a geri dönmüştü. Premier Lig ekibinde bu sezon hiç forma şansı bulamayan Alman kaleci, Twitch üzerinden Fabrizio Romano ile gerçekleştirdiği yayında çok konuşulacak bir çıkış yaptı. İnternette kendisine hakaret edenleri "aptallar" olarak niteleyen 28 yaşındaki eldiven şunları kaydetti:
"Liverpool'da pek çok harika tecrübe yaşadım. Sadece birini seçmek zor. Anfield'da oynadığınız ilk maçı her zaman hatırlarsınız. Daha önce oraya hiç rakip takım futbolcusu olarak gelmemiş olsanız bile bu, gerçekten özel bir şey. O zamanlar 22-23 yaşlarındaydım. 
Ayrıca 2018'de yaşanan tüm kötü şeylerden sonra Anfield'a ilk adım attığımda taraftarlar beni ayakta alkışladı ve benim için tezahürat yaptılar. Bunu görmek harikaydı. İnternette bazı aptallar olabilir ama gerçek Liverpool taraftarları daima arkandadır. 'Asla Yalnız Yürümeyeceksin' sözü işte bu. Ne olursa olsun her zaman arkanızda duracaklarından emin olabilirsiniz."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı