Son Dakika

Louis Saha, Ronaldo ve Gerrard'a yapılan muameleyi birbirine benzetti

Manchester United ve Fransa Milli Takımı'nın eski golcüsü Louis Saha, hem Cristiano Ronaldo hem de Steven Gerrrard'ın sosyal medyada ve basında saygısızlığa uğradığını düşünüyor.

SPOR 30.10.2022, 17:10
1
Louis Saha, Ronaldo ve Gerrard'a yapılan muameleyi birbirine benzetti
Eski Manchester United forveti Louis Saha, Steven Gerrard'ın Aston Villa'dan kovulmasının ardından Cristiano Ronaldo'nun da  benzer bir saygısızlıkla karşı karşıya olduğunu savundu
Gerrard, geçtiğimiz günlerde, ligdeki dokuz maçtan birini kazanınca kötü sonuçların ardından Aston Villa ile yollarını ayırdı.
Ronaldo ise Old Trafford'da 2-0 kazandıkları Tottenham karşısında oyuna girmeyi reddetmesinin ardından manşetlere çıktı.
Saha, her ikisinin de sosyal medyada ve medyada saygısızlığa uğradığını düşünüyor.
Ne söylendi?
Saha, The Games Cabin'e Ronaldo ve Gerrard'ın İngiliz futbolundaki mirasları nedeniyle daha fazla saygı duyulması gerektiğini söyledi.
"Yıllar boyunca ve kulüp için yaptıklarının zaman zaman saygısızlığa uğradığına inanıyorum.
"Lionel Messi gibi oyuncuların Şampiyonlar Ligi'nde eğlenmek için gol attığını gördüğünüzde neden bir değişiklik istediğini anlayabilirsiniz.
"Steven Gerrard'ın Aston Villa'dan kovulması da bunun bir başka örneğidir. Çok acımasız bir sektör. Cristiano, iyi oynamadan iki veya üç maç geçirdi ve ona yardım edilmedi."
Ayrıca durumun Ronaldo için 'acımasız' olduğunu ve bugüne kadar beş Ballon d'Or zaferi içeren muhteşem kariyerinin ardından 'normal bir oyuncu' olmadığını söyledi.
Gerrard ve Ronaldo'nun son durumu
Ronaldo, Avrupa Ligi'nde Sheriff'i Tiraspol'ü 3-0 yendikleri maçta gol atarken, teknik direktör Erik ten Hag ile kopan ilişkisini görünüşe göre düzeltti.
Portekizli yıldız, Ocak ayında kulüpten ayrılabilir.
Gerrard'ın ise yeni bir kulüp ile anlaşıp anlaşmayacağı şu an belirsizliğini koruyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:46
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:28
Yatsı 20:50
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı