Lütfi Elvan yine dikkatleri üzerine çekti

Lütfi Elvan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı alkışlamadığı görüntülerle konuşulmuş ve görevden alınacağı iddia edilmişti. Elvan'dan dikkat çeken bir hareket geldi.

EKONOMİ 23.11.2021, 10:05
23
Lütfi Elvan yine dikkatleri üzerine çekti
Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, AK Parti'nin grup toplantısında faiz indirimiyle ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın " "Bu mücadelede beraber yürüdüğümüz arkadaşlarımızdan faizi savunanlar, kusura bakmasınlar. Bu yolda ben, faizi savunanla beraber olamam, olmam." sözlerini alkışlamaması dikkat çekmişti.
Ayrıca Elvan, Erdoğan'ın sözleri sonrası grup toplantısı sonunda Meclis'ten en önce ayrılan isimlerden biri olmuştu.
Yaşanan bu gelişmelerin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, ekonomi kurmaylarında değişikliğe gideceği öne sürülüyor. İddialara göre, Hazine ve Maliye Bakanlığı tekrar eskisi gibi ikiye ayrılacak ve Bakan Lütfi Elvan görevden alınacağı öne sürülmüştü

Tüm bu yaşananlardan sonra Lütfi Elvan'dan mesaj gibi hareket geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kabine toplantısının ardından önemli ekonomi mesajları verdiği millete sesleniş konuşmasını sosyal medya hesabı Twitter'dan paylaşan Bakan Lütfi Elvan dikkatleri üzerine çekti.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı