Son Dakika

“Mağduriyetleri gidermek için gece gündüz çalışıyoruz”

Cansuyu Derneği, il temsilcileri toplantısını Ankara’da geniş katılımla gerçekleştirdi.

GÜNDEM 22.11.2021, 04:35
2
“Mağduriyetleri gidermek için gece gündüz çalışıyoruz”
Toplantıda konuşan Cansuyu Derneği Genel Başkanı Mustafa Köylü, pandemi döneminde yurtiçi ve yurtdışında yardım çalışmalarına aralıksız devam ettiklerinin altını çizerek, “Pandemi döneminde mağdur ve muhtaç durumda olan kardeşlerimizin talep patlamasına şahit olduk. Bu mağduriyeti gidermek için gece gündüz çalışmalarımıza devam ettik” dedi.
Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, il temsilcileri toplantısı geniş katılımla Ankara’da gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Cansuyu Derneği Başkanı Mustafa Köylü, derneğin yurtiçi ve yurtdışı çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Kovid-19 pandemisinde yapılan yardım çalışmalarına değinen Köylü, “Pandemi döneminde mağdur ve muhtaç durumda olan kardeşlerimizin talep patlamasına şahit olduk. Bu mağduriyeti gidermek için gece gündüz çalışmalarımıza devam ettik. Yurt içi yardımlarımızı önceleyerek dünyanın dört bir yanındaki mağdur ve muhtaç kardeşlerimize ulaşmaya gayret ettik. İnşallah önümüzdeki süreçte de ihlasla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu süreçte temsilci kardeşlerimizin de aktif olarak gayretlerini göstereceklerini, sağlam ekipler kurarak, istişareler yaparak güzel neticeler alacaklarını düşünüyorum. Çünkü Cenab-ı Hakk’ın emekleri zayi etmeyeceğini biliyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı