Malatya'da husumetli iki grup arasında çatışma: 2 ölü, 6 yaralı

Malatya'da husumetli oldukları bildirilen iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada 2 kişi yaşamını yitirirken, 6 kişi de yaralandı. Polisler olaya karıştığı tespit edilen 5 şüpheliyi gözaltına aldı.

ASAYİŞ 18.06.2022, 22:05
11
Malatya'da husumetli iki grup arasında çatışma: 2 ölü, 6 yaralı
Malatya'da, husumetli oldukları bildirilen iki grup arasında bir iş yerinde çıkan borç-alacak silahlı çatışmasında 2 kişi hayatını kaybederken, 6 kişi ise yaralandı. Olaya karıştığı belirlenen 5 şüpheli ise gözaltına alındı.
Söz konusu olay, akşam saatlerinde Malatya'nın Yeni Hamam Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Akpınar Meydanı'nda bulunan bir kafede, daha önce kafenin işletmesiyle ilgili aralarında husumet bulunan iki grup, konuşmak için bir araya geldi. Borç-alacak nedeniyle çıkan tartışma kısa sürede alevlenerek silahlı çatışmaya döndü.
Tüfek ve tabancaların kullanıldığı çatışmada, Remzi Erşahin ile Halil Ulutaş olay yerinde aldıkları kurşunlarla hayatını kaybederken 1'i darp sonucu 6 kişi ise yaralandığı bildirildi.
İhbarla olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekiplerince kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Polis ekipleri olayda kullanıldığı belirlenen 5 tabanca ile 1 tüfek ele geçirdi. Polis, olaya karışan 5 kişiyi ise gözaltına aldı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı