Malezyalı vekiller, Karaduman ile incelemelerde bulundu

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından 11 ilde yıkım yaşanırken, birçok ülkeden bölgeye gelen siyasiler incelemelerde bulundu.

ÇEVRE 08.03.2023, 04:35
3
Malezyalı vekiller, Karaduman ile incelemelerde bulundu
Malezya’dan gelen Malezya İslam Partisi Genel Başkan Vekili Tuan İbrahim Tuan Man ve milletvekili heyetinin ziyaretinde ise Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, heyete eşlik etti. Ziyaretlerin ardından ise heyet, ülkesine uğurladı.
Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından 11 ilde yıkım yaşanırken, bölgeye tüm Türkiye’den ve dünyadan yardım ekipleri ve yardım malzemeleri sevk edildi. Bölgelerde birçok ülkeden siyasiler de inceleme yapmak için gelirken, Malezya’dan gelen Malezya İslam Partisi Genel Başkan Vekili Tuan İbrahim Tuan Man ve milletvekili heyetinin ziyaretlerine Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman eşlik etti.

Uluslararası Gençlik Forumu (IYFO) koordinasyonunda deprem bölgesine gelen Malezya İslam Partisi Genel Başkan Vekili Tuan İbrahim Tuan Man ve milletvekili heyeti ile birlikte Afet Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret eden Karaduman, bölgelerdeki çalışmalar ile ilgili bilgi alışverişinde bulunurken, ardından ise heyet ile birlikte Nurdağı konteyner kentinde incelemelerde bulundu. Malezya heyeti ile birlikte Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’a da bir ziyarette bulunan Karaduman, ziyarette Afet Koordinasyon Merkezi’nden çalışmaları ile ilgili bilgi aldıklarını belirtti. Deprem bölgesine yaraları sarmak ve destek vermek amacıyla gelen heyet, ziyaretleri tamamladıktan sonra ülkelerine gitmek üzere yola çıktı. Ekibi ise Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman uğurladı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı