Manchester United - Liverpool maçında gerginlik! Karşılaşma ertelendi

Manchester United taraftarlarının kulübün sahibi Glazer ailesine yönelik protestoları sonrasındaki güvenlik endişeleri nedeniyle Manchester United - Liverpool maçı ertelendi.

SPOR 03.05.2021, 02:25
2
Manchester United - Liverpool maçında gerginlik! Karşılaşma ertelendi
İngiltere Premier Lig'in 34. haftasındaki Manchester United-Liverpool maçı öncesinde ev sahibi ekibin taraftarları büyük bir protesto düzenleyerek Old Trafford Stadyumu'nu bastı. Taraftarlar kulüp sahiplerinin istifasını istedi. Maç ileri bir tarihe ertelendi ertelendi.
Manchester United taraftarları, kulüp sahibi Glazers Ailesi'ne öfkelerini açığa çıkarmak için Old Trafford'a adeta hücum etti.
Premier Lig'in 34. haftasındaki Manchester United-Liverpool maçı öncesinde binlerce taraftar, karşılaşmanın oynanacağı stadı basarak Avrupa Süper Kupası'na katılma kararı aldıkları için Glazers ailesine protestoda bulundu.
Futbolcular ve teknik ekibi engelledilerÖfkeli taraftar ayrıca, takımın kaldıkları otele gelerek yaptıkları protestoyla futbolcuların ve teknik ekibin kaldıkları otelden ayrılmalarını engellemeye çalıştılar. Kulübe yakınlığıyla bilinen Manchester Evening News, 10 bin civarında taraftarın Amerikalı sahiplerinin kulübü bırakmaları için kampanya başlattığını bildirdi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı