Son Dakika

Manchester United, Neymar'ı kadrosuna katmak istiyor

Paris Saint-Germain Brezilyalı süper yıldızı Neymar'ın yaz transfer döneminde nasıl bir karar vereceği merakla bekleniyor.

SPOR 25.04.2023, 22:55
3
Manchester United, Neymar'ı kadrosuna katmak istiyor
Neymar, tıpkı Lionel Messi ve Kylian Mbappe gibi PSG'deki geleceği merak edilen süper yıldızlardan biri. Paris ekibi ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan 31 yaşındaki Brezilyalı, bu yaz bir transfer hamlesi gerçekleştirebilir.
Kulüp, yaşadığı sık sakatlıklardan ötürü Neymar'ı gözden çıkarmaya çoktan hazır. Foot Marceto'da yer alan habere göre ise Manchester United, Neymar'ı birkaç aydır izliyor.
Premier Lig devi şu ana kadar herhangi bir somut yaklaşımda bulunmadı. Ancak United'ın, yılın başında PSG'ye Neymar'ın durumunu sorduğu bildirildi.
Fakat bu dosya da diğer transferler gibi, United'ın nihai satışına kadar beklemeye alınacak gibi görünüyor. İngiliz kulübüne yakın kaynaklara göre ManU, Katarlı yatırımcılar tarafından satın alınırsa birkaç büyük yıldızın transfer edilmesi bekleniyor.
Neymar, bir oyuncu olarak sahip olduğu nitelikler, sponsorluk ve ticari anlamda getirebilecekleri nedeniyle mevcut yönetimin de önem verdiği özellikleri bünyesinde barındırıyor.
United, Neymar'ı ikna ederse çok sayıda sakatlık geçiren oyuncunun tıbbi muayenesinde başarılı olmasını umacak. Ancak Neymar'ın henüz takımdan ayrılma kararı almadığı bir dönemde, bu aşamaya gelinmesi için bir hayli zaman gerekiyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı