Mandıra Filozofu'nun çekildiği bölge yangında kül oldu!

Rasim Öztekin ve Müfit Can Saçıntı'nın başrollerini paylaştığı, dizi Mandıra Filozofu'nun Muğla Milas'ta çekildiği alanın son hali ise görenleri üzdü.

GÜNDEM 03.08.2021, 03:20
18
Mandıra Filozofu'nun çekildiği bölge yangında kül oldu!
Türkiye'nin yüreğini yakan orman yangınlarının ardından geriye acı manzaralar kaldı. Rasim Öztekin ve Müfit Can Saçıntı'nın başrollerini paylaştığı, dizi Mandıra Filozofu'nun Muğla Milas'ta çekildiği alanın son hali ise görenlerin içini acıttı.
Türkiye, orman yangınlarına ağlarken, yangınların söndüğü yerlerden gelen acı manzaralar da görenlerin yüreğini sızlatıyor. Manavgat'ın ardından Bodrum ve Marmaris'teki yangınları büyük hasara neden oldu. Yangınlardan ciddi oranda etkilenen illerimiz arasında yer alan Muğla'dan gelen son görüntüler ise durumun ciddiyetini bir kez daha ortaya koydu.

Beyciler Mahallesi'ndeki ormanlık alanda başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayıldı. Alevler, Çökertme, Bozolan, Fesleğen, Gökbel ve Türkevleri mahallelerine sıçradı. Jandarma ekipleri, mahallelerin tahliyesini sağladı.

Muğla'nın Milas ilçesinde film ve dizi çekimlerinin yapıldığı Çökertme Mahallesi de alevlere teslim oldu. Mandıra Filozofu filminin de çekildiği koy dün gece küle döndü.
2013 yılında çekilen Mandıra Filozofu filminin başrollerinde Müfit Can Saçıntı, Rasim Öztekin, Ayda Aksel yer almıştı.

Koyda bir yat kulübü işleten oyuncu Arda Esen, bugün koyun son halini bu sözlerle paylaştı: Yat Kulübümüz dün gece maalesef bu hale geldi.?? Hepimize geçmiş olsun. Mandıra Filozofu filmine ev sahipliği yapan eşsiz güzellikteki Çökertme Koyu artık bir kül yığını. Cennetti, cehenneme döndü maalesef. Kelimeler kifayetsiz. Arayan soran tüm dostlarımıza teşekkür ederiz...

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı