Mansur Yavaş: Milletimizin tercihine saygılıyız

Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçim sonuçları sonrası açıklama yapan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Milletimizin tercihine ve kararına saygılıyız.” dedi.

GÜNDEM 28.05.2023, 22:30
Mansur Yavaş: Milletimizin tercihine saygılıyız
Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçim sonuçlarına göre, Cumhur İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan yaklaşık yüzde 52 oy olarak seçimi önde bitirdi.
İkinci tur cumhurbaşkanı seçimı sonrası Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’tan ilk açıklama geldi.
Sosyal medya platformu Twitter hesabından paylaşımda bulunan Yavaş, şunları kaydetti:
“Aziz milletimiz, Milletimizin tercihine ve kararına saygılıyız. Ülkemiz için hayırlı olmasını diliyoruz. Biz asli görevimiz olan Ankara halkı için çalışmaktan ve çabalamaktan vazgeçmeyeceğiz. Bu süreçte seçimde görev alan herkese teşekkür ediyorum. Ankara'da alınan her iki turdaki sonuçta bizleri yalnız bırakmadıklarını gösteren Ankaralı hemşehrilerime canıgönülden teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum.”
Aziz milletimiz,Milletimizin tercihine ve kararına saygılıyız. Ülkemiz için hayırlı olmasını diliyoruz.Biz asli görevimiz olan Ankara halkı için çalışmaktan ve çabalamaktan vazgeçmeyeceğiz.Bu süreçte seçimde görev alan herkese teşekkür ediyorum. Ankara'da alınan her iki…

Aziz milletimiz,Milletimizin tercihine ve kararına saygılıyız. Ülkemiz için hayırlı olmasını diliyoruz.Biz asli görevimiz olan Ankara halkı için çalışmaktan ve çabalamaktan vazgeçmeyeceğiz.Bu süreçte seçimde görev alan herkese teşekkür ediyorum. Ankara'da alınan her iki… — Mansur Yavaş 2023 ?? (@mansuryavas23) May 28, 2023

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı