Mansur Yavaş'tan aşure isteyen hemşireyi tehdit eden kişi tutuklandı

ABB Başkanı Mansur Yavaş, kendisinden 2020 yılında bir kâse aşure isteyen Ankara Şehir Hastanesi çalışanı Büşra hemşireyi tecavüzle tehdit eden kişinin tutuklandığını duyurdu.

ASAYİŞ 21.06.2022, 22:10
Mansur Yavaş'tan aşure isteyen hemşireyi tehdit eden kişi tutuklandı
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, kendisinden 2020 yılı pandemi zamanında bir kâse aşure isteyen Ankara Şehir Hastanesi çalışanı Büşra hemşireyi sosyal medya üzerinden tecavüzle tehdit eden kişinin tutuklandığını açıkladı.
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, olaya ilişkin 2020 yılında yayınladığı “İyi niyetle bizden talepte bulunan kızımız Büşra'ya hakaret eden kişiler hakkında hem şahsım hem de Büşra adına Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunduk. Kadınların korunmaya değil, korunmaya ihtiyaç duymadığı bir geleceğe ihtiyacı var” mesajı alıntılayarak sosyal medya platformu Twitter üzerinde bulunan hesabından, “Sadece bizden aşure istediği için tehdit edilmişti Büşra hemşiremiz. Kadınlara saldırılar normalleşmesin diye dava açtık, şahıs 6 ay indirimsiz ertelemesiz hapis cezası aldı. Hukukçu kimliğimle de belirtmek isterim ki asla mücadeleden vazgeçmeyin, her zaman yanınızdayım.” notu ile paylaştı.
Büşra hemşire de twitter hesabında Yavaş’ın bu mesajını alıntılayarak, “Bu süreçte yanımda olduğunuz ve desteğinizi esirgemediğiniz için teşekkür ederim. İyi ki varsınız Başkanım” ifadesini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı